Kinek mennyit nőttek a mellei terhesség lezajlása
utánra?
Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 22:43
1/8 anonim válasza:
Nekem kb a felére csökkentek.
Olyan lett a szoptatás után mint az üres tejes zacskó:(((
2009. aug. 26. 22:54
2/8 anonim válasza:
Nem volt kicsi alapból sem, 80D,a szülésig 85D most már szoptatok 11 hónapja 90D,de szerintem alkati kérdés.
2009. aug. 26. 23:02
3/8 anonim válasza:
80B-ből lett 80C terhesség végére, és 85D szoptatva. Most szoptatás után megint beleférek a 80C-be. Nem lógnak üresen, persze látszik rajtuk, hogy szoptattam, bár én csak 4 hónapot.
2009. aug. 26. 23:34
4/8 anonim válasza:
Nekem terhesseg alatt 75B-rol 75D-re nottek. Tejem nem volt, csak ket hetig szopott a fiam, utana meg negy hetig fejtem, hatha beindul. De a mellem mar ezalatt az idoszak alatt elkezdett visszamenni az eredeti meretre, mire a fiam harom honapos lett mar ismet 75B lett, de a terhesseg elotti egy formas, kerek 75B volt, ami meg lett belole az egy iszonyat ronda, formatlan cicipar. Nagyon nem szeretem mar a mellemet.
Most a 2. babamat varom, a 15. hetben vagyok es eddig egyaltalan nem nott, bizom benne, hogy nem is fog, mert attol tartok, hogy ugyanugy osszesne szules utan es ha lehet, akkor megrondabb lenne.
2009. aug. 27. 07:56
5/8 anonim válasza:
Terhesség alatt szinte semmit nem nőtt, amikor beindult a tej akkor megnőtt, de ahogy beállt a tej mennyisége újra akkorák lettek, mint a terhességnél. Még szoptatok, így nem tudom milyen lesz utána:)
2009. aug. 27. 07:58
6/8 anonim válasza:
Sziasztok! Érdekel engem is a kérdés, mert nekem 95D-s melleim vannak még most, terhesség előtt. szeretnénk babát.. szerintetek mire számíthatok? megmondom őszintén nem tudom elképzelni, hogy ennél nagyobbak lehetnének? Igy is épp elég cipelni őket és elfogadni,hogy ilyenek... mit gondoltok? Lehet még ennél is nagyobb? :-/
2009. aug. 27. 10:28
7/8 anonim válasza:
Lehet nagyobb persze.Nekem nem voltak soha nagy melleim,nem bántam volna ha nő a terhesség alatt úgy,hogy meg is marad.
Persze nőtt amikor tele volt tejjel, a szoptatások után meg szörnyű látvány maradt,kisebb is lett és semmi tartása nincs.A nagyobb mellű barátnőimnek sokat nőtt már a terhesség alatt is,és meg is maradt némelyiknek végleg,viszont nem lett olyan lógó mint az enyém.
2009. aug. 27. 10:36
8/8 anonim válasza:
Nem tudom elképzelni, hogy ennél nagyobbak legyenek (én írtam előtted)... hova már? Igy is épp elég (mivel nem vagyok kövér, elég "órmótlanul" festek igy is..) Hát én nem vágyom nagyobbra... persze a piciért mindent, de ha lehet 'kérni' ,maradjon úgy ahogy van (mivel az csökkenés nem alternativa) :)))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!