Későnszülő mamik (35 felett)! Nektek visszament a
hasatok szülés után?
Figyelt kérdés
38 éves vagyok és óriási hasam van, félek, hogy fogja bírni a bőröm ezt a nagy tágulást, és, hogy utána egyáltalán vissza tud majd menni...
2013. jan. 3. 08:51
1/8 anonim válasza:
Nekem teljesen vissza.Én az elsőt 20 évesen szültem,a 2.-at 35 évesen,a 3.-at 3 hónappal ezelőtt 40 évesen.Az is igazi,hogy nekem egyikkel se volt óriási hasam.A terhességeket normál súlyról kezdtem(62.4-65 kg,172 centi vagyok)és nem is híztam sokat(7 és 11 kiló között).2 fiú+3 hónapos kislány anyukája
2013. jan. 3. 09:04
2/8 anonim válasza:
Én 36 évesen szültem, nagy hasam volt és teljesen visszament 2 hónap után .
2013. jan. 3. 09:20
3/8 anonim válasza:
Ez nem kortól függ valahogy, hanem inkább adottság. Barátnőm 3 babát szült 5 év alatt, az elsőt 36 évesen és így tovább. Lapos a hasa, visszament a bőre teljesen pedig közel 40 éves és a legkisebb még csak 1 éves. Komolyan bikiniképes:) Pedig nem is nagyon csinált semmit. Néha futunk együtt.
Én 30 vagyok 2 gyerekem született, nem is híztam sokat de a bőr úgy megnyúlt hogy nagyon csúnya, pedig nem volt óriási hasam magas is vagyok így volt hova férni a babáknak. Hiába sportolok minden másnap, futok tornázok közel egy éve de a hasamon a bőr és a kötőszövet randa marad. Ez van. Én már nem leszek bikiniképes.
2013. jan. 3. 09:30
4/8 anonim válasza:
Ez egyén függő. Látod az előttem szólónak 2!! hónap alatt ment vissza, az én hasam 18!!! hónap alatt még csak most kezdett visszahúzódni.
Egyébként nagyon érdekes dolgot mondott egy doki, mert kérdeztem, hogy miért van az hogy néhány nőn rögtön látszik, hogy valaha szült, némely nőn meg nem. Itt a hasakra gondoltam. Van akin látom, hogy akár 15 ével ezelőtt szült, olyan a hasa. Erre azt mondta a doki, hogy van akinek a hasfala laza, vagy gyenge az izomzat és az előrebukott méhet nem képes tartani. Ekkor tulajdonképpen nem a hasa nagy, nincs rajta háj, nincs felfújódva hanem egyzserűen előrebukik a méhe és az nyomja ki.
2013. jan. 3. 09:35
5/8 anonim válasza:
Ez alkatfüggő, na meg a genetika.
2013. jan. 3. 09:42
6/8 anonim válasza:
én ugyan 31 vagyok, de 5 hónapja szültem és nem ment vissza a hasam (bikinit nem vennék fel) sajnos, pedig 46 kg-val kezdtem a terhességet, most 53 vagyok és 165 cm, nem kéne fogynom, de a hasam sajna jó nagy maradt, fityeg a bőr rajta:(
2013. jan. 3. 09:55
7/8 anonim válasza:
Én 2 éve szültem, szintén 30 felett, és sajnos nekem sem ment vissza a hasam. A bőröm nem repedt meg (a mellemen sm), viszont a hasamon kinyúlt a bőr. A szülés utáni pár hónapban még rosszabb volt, pedig hordtam a hasfogó pántot is. Nekem baromi nagy volt a hasam, nyilván ez is számít a genetika mellett (ikreim vannak). Normál, inkább vékony alkatú vagyok, de nem vagyok egyáltalán sovány. Ha kövér lennék, akkor szerintem jobban belesimulna a hasam az egész testembe :-)
2013. jan. 3. 13:26
8/8 anonim válasza:
Alkati kérdés. Én is 38 évesen szültem.Igaz, nem volt nagy hasam és 10 kilót híztam a végére, de már a varratszedésre is lapos hassal mentem, a terhesség előtti nadrágomban. Nem nyúlt meg a bőr, és nincs egyetlen csíkom sem.Úgyhogy vissza tud menni a has, nem kell aggódni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!