Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek lehet valami baja...

Szerintetek lehet valami baja a babócámnak ha ma reggel úgy beütöttem a sípcsontom hogy utánna még meg is szédültem! Azóta is nagyon sajog! Meg fog látszani rajta? Annyi ilyen rémhírt hallottam már! 6 hetes kismama vagyok

Figyelt kérdés
2013. jan. 2. 22:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%
Mi köze van a te sipcsontodnak a babádhoz a méhedben?
2013. jan. 2. 23:24
 12/16 anonim ***** válasza:
81%
Huh, azt hittem csak 80 éves mamikáknak vannak ilyen nézetei... Ma is tanultam valami újat :)
2013. jan. 3. 03:59
 13/16 anonim ***** válasza:
50%
Istenem...:S És az a borzasztó, hogy terhes..:S Mi lesz veled a végéig? Kedves kérdező....????Elmondom neked, ha magasabbra emeled a bal lábad, mint a jobbat, akkor a gyerekednek azon lába rövidebb lesz.....:D :D :D
2013. jan. 3. 06:40
 14/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó....én feltettem egy kérdést és normális választ vártam rá....de a te dumádra nincs szükségem....és mi az hogy sajnos terhes????Ha csak gúnyolódni tudsz a másikkal akkor inkább ne is válaszolj a kérdésekre!!!!
2013. jan. 3. 09:47
 15/16 anonim ***** válasza:
Felháborodhatsz, de most komolyan: nem lehetsz ennyire BUTA, hogy ilyet elhigyjél...
2013. jan. 3. 11:02
 16/16 anonim ***** válasza:
Sőt, mi több terhességed végéig ki se mozdulj, mert ártalmas !!! Úristen, igazából nem is azon vagyok megrökönyödve, hogy feltetted a kérdést, hanem azon, hogy ennyire nem vagy tisztában a saját anatómiáddal... 6 hetes, még nem "babóca", Én is terhes vagyok, de egyébként az ilyen édi-bédi nyelvezettől kiráz a hideg, babóca, manócska, meg mosolygombóc...
2013. jan. 12. 04:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!