Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34 hetes vagyok, ma délelőtt...

34 hetes vagyok, ma délelőtt elment a nyákdugó. Meddig húzhatom így?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam dokimnál, még zárt voltam.
2009. aug. 26. 13:42
 1/6 anonim ***** válasza:
hááát, 6 hétig biztosan nem, legalábbis én még nem hallottam olyanról:) 1-2 hét, gondolom, de a dokid többet tudna mondani, esetleg telefonon kérdezd meg.
2009. aug. 26. 13:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia. Hallottam olyat hogy még 1-2 hét, de volt aki még aznap megszült. Mindenesetre hívd föl a dokidat. Biztos hogy a nyákdugó volt? Bárhogy is legyen, könnyű szülést és sok egészséget, boldogságot kívánok!!!

Szintén 34 hetes anyahajó :)

2009. aug. 26. 13:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Olvastam olyan sztorit, hogy valakinek béna volt a dokija, és elment egy vizsgálat közben a nyákdugó, utánna hetekig a szülésig nem szeretkezett a kismama, a fertőzésveszély miatt, de végülis nem lett koraszülött. Szóval attól, hogy elment a nyákdugó, még sokáig kihúzhatod.
2009. aug. 26. 15:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia. Mi újság? Majd megírod hogy mi lett?

A szintén 34 hetes kismami vagyok.

2009. aug. 27. 08:54
 5/6 A kérdező kommentje:

Kedves 8:54-es

A dokim azt mondta,hogy szedjem a magnerot tablettát és szigorú pihenést írt ki.Se házas élet(mondjuk az már rég nincs!:D)se takarítás semmi!!!

És bizakodjunk,hogy még minimum 2 hétig kibírja.

De félek nem fogja hányingerem van,hasmenésem és enyhe folyásom.(nem magzatvíz!)Ez mind annak a jele,hogy nemsokára eljön az idő.Attól függetlenül bízok benne,hogy kibírja.

Köszönöm,hogy érdeklődtél!Remélem neked nem lesz ilyen élményed!Könnyű szülést és jó egészséget kívánok!

2009. aug. 27. 21:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia. A szintén 34 hetes vagyok.

Köszönöm hogy válaszoltál. Drukkolok hogy még egyben legyetek minimum 2 hétig! Pihenj sokat és reméljük a babád még várat magára és nem akar sietni.

Bárhogy is lesz, könnyű szülést, sok egészséget és jó babázást kívánok!

Majd azért írj hogy hogy alakult!

Puszi

2009. aug. 28. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!