Be tudom folyásolni a babám növekedését?
A kérdés helyesen:
Tudom befolyásolni a babám növekedését?
Miért akarod, hogy nagyobb legyen? Nehéz lesz megszülni. Nem véletlenül szokták mondani, hogy majd megnő idekint!
Amúgy a terhesvitaminoktól is lehet nagyobb a baba, meg állítólag a cukrosoknak is azért kell vigyázni a kalóriabevitellel.
Nekem a dokim azért mondta, hogy csak az első harmadban szedjem a vitamint, utána már nem kell, mert ha túl nagy lesz a baba, akkor meg sem tudom szülni rendesen.(Bár én kistermetű vagyok)
Szia! Nekem a nőgyógyászom azt mondta, egyek mézet és attól nőni fog. Nem tudom van e benne valami igazság? Előtte még én sem hallottam senkitől.
37+2 h km
Szia!
Gondolom egészséges súllyú kisbabát akarsz szülni, tehát ha valaki félre értené, nem nagy babát akarsz világra hozni. Tiszta sor. Én pont ma olvastam valahol egy cikket, hogy három módja van annak, hogy nagyobb baba szülessen, de sajnos csak arra emlékszem, ha valaki cukros, annak várhatóan nagyobb babája születhet.
Második vagyok.
ha egészségesen táplálkozol, akkor pont akkorára fog nőni, amekkorára kell neki.
Azt egyél amit kívánsz. Viszont ha jót akarsz, akkor csak jó minőségű élelmiszert fogyassz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!