Ez normális, hogy nem tudok aludni? Pedig még csak 32 hetes vagyok.
Szia! Hát nem akarlak ijesztgetni, de lehet, hogy ez már marad végig. Egy idő után én megszoktam. Már nappal nem is vagyok álmos, én 3-kor kelek... Szóval ki lehet bírni, inkább ez, mint a forgolódás.
Én is internetezek ilyenkor vagy egy filmet nézek. Ráadásul mostmár 3. alkalom, hogy fejfájásra ébredek. Mostmár szólok a dokinak is, mert a vérnyomásom is magas így hajnalba...
Én korábban ha ettem valamit szépen visszaaludtam, de mostmár az sem adja... :o)
39 h km
Szia!
Én 34 hetes vagyok, és közel már 3 hónapja nem alszom többet, mint 3-4 óra. Az a legrosszabb, hogy nem tudok mit csinálni éjjel. A gépezést már unon, az egész lakást meg ugye nem szedhetem szét?!
Kitartás!
Nem is csoda ezekben a nagy melegekben. Én sem alszom jól főleg a 30. héttől, de most az elmúlt 5-6 napban mint akit fejbevágtak. Igaz hogy a pisijárat van, de azt megszoktam. Még reggel is jót alszom, attól függetlenül hogy iszonyat elzsibbadnak a karjaim.
Kitartás, ha meglesz a baba ennyit sem fogunk aludni. :)
34 hetes anyahajó :)
Azért én szeretnélek biztatni, nem biztos, hogy így maradsz! :-)
Mondjuk azt írod, hogy már egy hónapja ez van. Nekem időszakosan szokott ilyen lenni, aztán elmúlik, pedig olyan 33 hetesen azt hittem, hogy már "így maradok" nem alvósan. De tudok aludni szerencsére. Nem azt mondom, hogy a legjobb, mert utálok oldalt feküdni, számomra ez a létező legkényelmetlenebb alvási forma, na meg átlag 8* pisilek egy éjjel, de utána egyből visszaalszom. Néha van, hogy nem jön álom a szememre, de én direkt nem olvasok, tv-zek vagy valami, mert közben még inkább csak azt érezném, hogy álmos vagyok.
Szóval kitartást neked! Lehet jobb még azelőtt, hogy megszülsz!
Szia! 3hete vagyok ugyanígy.:(
Mindenki csak azt mondogatja, hogy addig aludjak, míg van időm. Időm az van, de csak 2-2.5 órát tudok aludni, tök mindegy, mikor fekszem le. Nappal sem megy, de fáradtságot nem érzek, csak a lábaimban. A babám is hagyna aludni, ő végig alussza az éjszakákat, irigylem is érte. :))
35hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!