Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez normális, hogy nem tudok...

Ez normális, hogy nem tudok aludni? Pedig még csak 32 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
Lassan egy hónapja, hogy akármilyen fáradt is vagyok, elalszom, de 2-kor automatikusan felébredek. Tengek-lengek a lakásban, tv, számítógép, ... Pedig annyira szeretnék aludni. Mit tegyek?
2009. aug. 26. 02:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Hát nem akarlak ijesztgetni, de lehet, hogy ez már marad végig. Egy idő után én megszoktam. Már nappal nem is vagyok álmos, én 3-kor kelek... Szóval ki lehet bírni, inkább ez, mint a forgolódás.

Én is internetezek ilyenkor vagy egy filmet nézek. Ráadásul mostmár 3. alkalom, hogy fejfájásra ébredek. Mostmár szólok a dokinak is, mert a vérnyomásom is magas így hajnalba...

Én korábban ha ettem valamit szépen visszaaludtam, de mostmár az sem adja... :o)

39 h km

2009. aug. 26. 05:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 34 hetes vagyok, és közel már 3 hónapja nem alszom többet, mint 3-4 óra. Az a legrosszabb, hogy nem tudok mit csinálni éjjel. A gépezést már unon, az egész lakást meg ugye nem szedhetem szét?!

Kitartás!

2009. aug. 26. 07:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok.Én is 32 hetes vagyok és sírni tudnék olyan fáradt vagyok.Az éjszakák borzalmasak.Éjfél mire elalszom és fél 3-3 mikor kelek.És utána vége az alvásnak.Már nem birom......!Nagyon fáradt vagyok.És ez a végéig igy marad?Akár milyen fáradt is vagyok képtelen vagyok elaludni.Azt hittem egyedül vagyok ezzel,de látom nem!Kitartás nekünk kismamik.
2009. aug. 26. 09:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem is csoda ezekben a nagy melegekben. Én sem alszom jól főleg a 30. héttől, de most az elmúlt 5-6 napban mint akit fejbevágtak. Igaz hogy a pisijárat van, de azt megszoktam. Még reggel is jót alszom, attól függetlenül hogy iszonyat elzsibbadnak a karjaim.

Kitartás, ha meglesz a baba ennyit sem fogunk aludni. :)

34 hetes anyahajó :)

2009. aug. 26. 10:04
 5/9 anonim ***** válasza:

Azért én szeretnélek biztatni, nem biztos, hogy így maradsz! :-)

Mondjuk azt írod, hogy már egy hónapja ez van. Nekem időszakosan szokott ilyen lenni, aztán elmúlik, pedig olyan 33 hetesen azt hittem, hogy már "így maradok" nem alvósan. De tudok aludni szerencsére. Nem azt mondom, hogy a legjobb, mert utálok oldalt feküdni, számomra ez a létező legkényelmetlenebb alvási forma, na meg átlag 8* pisilek egy éjjel, de utána egyből visszaalszom. Néha van, hogy nem jön álom a szememre, de én direkt nem olvasok, tv-zek vagy valami, mert közben még inkább csak azt érezném, hogy álmos vagyok.

Szóval kitartást neked! Lehet jobb még azelőtt, hogy megszülsz!

2009. aug. 26. 11:10
 6/9 A kérdező kommentje:
Szóval akkor ez is a terhesség velejárója. Azt hittem, én csinálok vmit rosszul, de látom, nem vagyok egyedül. Viszont ha már meg lesz a Picur, legalább meg leszünk edződve:)Könnyű szülést mindnyájunknak, aztán pedig nyugodt, jó alvós éjszakákat!
2009. aug. 26. 12:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Én 11 hetes vagyok,és pont Én is ezzel szenvedek.Nagyon rossz,szinte hulla vagyok.Este 8-kor elalszom,és 2-kor kelek,és nem is vagyok álmos.viszont amikor kelni kéne,akkor tudnék visszaaludni.Remélem ez még változik,és nem marad így.
2009. aug. 26. 12:22
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia! 3hete vagyok ugyanígy.:(

Mindenki csak azt mondogatja, hogy addig aludjak, míg van időm. Időm az van, de csak 2-2.5 órát tudok aludni, tök mindegy, mikor fekszem le. Nappal sem megy, de fáradtságot nem érzek, csak a lábaimban. A babám is hagyna aludni, ő végig alussza az éjszakákat, irigylem is érte. :))

35hetes pocis

2009. aug. 26. 21:59
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
szia ,én 33 hetes vagyok az utóbbi 3 hétben abszolút nem megy nekem sem az alvás lefekszem este 9küröl egyböl elis alszom de már 1/2 2-töl van hogy fennt vagyok.ugy érzem magam mintha kialudtam volna magam aztán csak bolyongok.Próbáltam azt is hogy nappal hiába vagyok nagyon fáradt nem alszom de ez sem jött be.Tanácstalan vagyok én is.Valamelyest megynugtató hogy ezzel nem vagyok egyedül kitartás csajok aztmondják lessz ez még igy se:)üdv és jo babuci várást mindenkinek
2009. aug. 27. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!