Nagyon erős szeméremcsonti és medencecsont fájdalom
mitől lehet?
Igen sajnos. Tegnap este is ez volt. Gondolom ahogy nő a baba.
Kétlányos 21hkm.
2013. jan. 1. 16:06
Nekem is volt hasonló amikor terhes voltam, de nekem kb. 35hetes koromtól. Én azt olvastam akkor, hogy helyezkedik a baba szülőcsatornába és hogy egyre lejebb van. Bár te még messze vagy a végétől.
Kitartás!
2013. jan. 1. 16:37
tágul a csontozatod.én is pont most mondtam a dokinak mikor tanácsadáson voltam,hogy nagyon fájnak a csontjaim.mondta hogy ez normális ilyenkor.fájdalomcsillapítót nyugodtan lehet bevenni rá.és azt is mondta hogy sajnos lehet ez még rosszabb is.de szülés után szépen visszaáll minden.
2013. jan. 1. 17:08
4/12 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy eddig is fájt, de nem így. Két gyereket szültem, hang nélkül, de most a sírógörcs is rá jött, sőt még a hasam is megy. Kezdek megijedni.
szia.
hogy vagy,enyhült a fájdalom?
2013. jan. 3. 21:45
6/12 A kérdező kommentje:
Szia! Azóta jobb kicsit, de csak a kórhàzban tudtak segíteni, visszatartásra kellett menni.
Szia!
Hogy vagy? Most olvastam a kérdésed, mert nekem is nagyon fájt éjjel a szeméremcsontom. Nagyon!!! Nekem is 3. baba. A 32. hetet taposom.
Veled mi újság? Azóta is fáj? Ugye bent van még a Picid?
2013. febr. 14. 09:49
8/12 A kérdező kommentje:
Szia! 36 hetemet taposom, de múlt héten a kórházban feküdtem visszatartáson, most még imádkozok, hogy bent maradjon, mert kisebb a koránál és be van ékelődve a feje így sokat fekszem ne nyíljon a méhszáj tovább.
Huhhh... Akkor kitartás!! Az imádság meg nem hiábavaló - tapasztalat.
Egyébként miért kellett bent feküdnöd visszatartáson? Elkezdtél nyílni? Vagy volt valami más "tünet" is? Mármint pl görcsök vagy bármi? Összefügghet ez a szeméremcsonti fájdalommal?
2013. febr. 15. 07:07
10/12 A kérdező kommentje:
Görcsöltem, plusz ez az erős szeméremcsonti fájdalom volt, és mire bementem a kórházba egy ujjnyira kinyílt a méhszáj. Így rögtön infúziót kaptam. Viszont a szeméremcsonti fájdalomra azt mondták azért van, mert be van ékelődve a feje és nagyon lent van a baba. Nekem a köldök felett kb 5 cm- ig van a baba, feljebb teljesen üres a hasam, ezért terheli nagyon a csontot.
Kapcsolódó kérdések: