Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Spontán vetélés utáni szex?

Spontán vetélés utáni szex?

Figyelt kérdés
2 hete volt, magamtól kitisztultam, egy hét után elmúlt a vérzés, azóta már szexelünk és jólesik, árthatok ezzel?
2009. aug. 25. 23:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
27%
nem is az hogy soha ne szexelj, de ha valaki elvetélt akkor utánna van kedve a szexhez 1 hét mulva?
2009. aug. 26. 00:02
 2/13 anonim ***** válasza:
74%
Miért bántod kedves válaszoló!Ha egyszer az embernek bánata van,akkor is jól eshet egy kis gyengédség a párja részéről nem?Szerintem egy kis összebújás a pároddal az tuti gyógyír a lelki sebekre.Sok sikert a következő babához,ne add fel...:)
2009. aug. 26. 00:25
 3/13 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem nincs semmi gond azzal, ha van kedvetek a szexhez, de ami a lényeg, hogy még ne menjetek "élesben, használjatok óvszert. Először is, hagyd, hogy regenrálódjanak ott belül a dolgaid,(ilyenkor még egy kicsit nagyobb a fertőzésveszély is)

A másik az, hogy legalább egy-két menzeszt meg kellene várni,ha újra próbálkozni akartok de ez csak a babaprojektre vonatkozik szerintem, a "sima" szexről nem szól a fáma.A doki is mondta szerintem, hogy mikortól lehet szexelni. Nem?

2009. aug. 26. 06:18
 4/13 anonim ***** válasza:
86%

Az első válaszoló hogy mondhat ilyet?!

Ne foglalkozz vele, kedves kérdező. Én majd belepusztultam, mikor a 12. héten elvették a babámat, műszeresen fejezték be. Nem éreztem magam anyának, az első héten jobbára nőnek sem. A beavatkozás után egy héttel már annyira vágytam a páromra, arra, hogy átöleljen, szeressen, hogy majd belepusztultam. Akkor még csak análisan és orálisan voltunk együtt. Ha lehet, a hüvelyi behatolást még kerüljétek, vagy ha nem, akkor kizárólag a nemiszervek megmosása után és csak gumival. Nekem azt mondta anno a doki, a fertőzésveszély elkerülése végett

2009. aug. 26. 08:21
 5/13 anonim ***** válasza:
70%

Ha a vérzés elmúlik, és spontán vetélés volt, akkor nyugodtan lehet szexelni hüvelyi úton!!!

Ha műtöttek volna, akkor is a vérzés után lehetett volna szexelni, de akkor védekezve!

Így viszont, mivel spontán vetélés történt, a méhnyálkahártya magától vált le, mehet tovább a ciklus, és védekezni sem kell!

Sok sikert, mielőbbi babát!

2009. aug. 26. 09:20
 6/13 A kérdező kommentje:
köszönöm! hát egy hétig csak sirtam, egyáltalán nem volt kedvem hozzá. nagyon megviselt, mivel mindketten nagyon akartuk a babát. azóta mintha közelebb kerültünk volna egymáshoz, még jobban szükségem van a páromra és majd' meg haltam volna egy kis törödésért. természetesem védekezünk, a 3 hónapot mindenképp kivárjuk
2009. aug. 26. 10:29
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen természetes, hogy vágysz a párod közelségére. Ilyenkor nem is biztos, hogy a szex a lényeg, hanem az, hogy nőnek érezd magad és azt, hogy még mindig kíván és újra "harcra kész"! Ha egy kicsit türelmesek lesztek,akkor minden rendben lesz! Ne aggódj! Össze fog jönni, én legalább is drukkolok nektek!
2009. aug. 26. 19:50
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, mi ez a lepontozás, de nekem 4 orvos mondta azt, amit írtam, amikor különbséget tett spontán vetélés és missed ab között. Nekem missed volt...

De várhattok 3 hónapot, ti tudjátok, de nem szükséges.

2009. aug. 27. 09:48
 9/13 anonim ***** válasza:
jah, 5. voltam.
2009. aug. 27. 09:49
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Második válaszoló vagyok!Én is le lettem pontozva,pedig őszinte jóakarattal írtam azt hogy végülis gyógyír a lelki sebekre ilyenkor az összebújás.Erre kaptam 68 %-ot,mert valami szánalmas embernek nem tetszett a válaszom.Sajnos úgy látszik,nem mindenki ilyen jóindulatú mint én,vagy a válaszolók nagy része. :(((
2009. aug. 29. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!