Pár hetes terhes vagyok, Szilveszterkor ihatok 1-2 pohár pezsgőt?
2 pohár az sok. 2 pohártól én már szédelegni szoktam, azért annyi egy terhesnek már tényleg sok lenne.
Én tavaly voltam terhes, szilveszterkor koccintottunk pezsgővel, de csak 1-2 kortyot ittam belőle.
És nem azért, mert olyan tökéletes vagyok, hanem mert úgy gondolom, hogy ezt a néhány hónapot ki lehet bírni annak érdekében, hogy minden kockázati tényezőt kiküszöböljünk, amit lehet.
Lehet, hogy nem lenne baja 2 pohár pezsgőtől, lehet, hogy egy egész üvegtől sem lenne baja, de miért kockáztassunk?
Elgondolkodtatóak ezek a válaszok. Ha a kérdező azt kérdezte volna, hogy elszívhat-e egy szál cigit, akkor biztos nem ilyen elnéző válaszok jöttek volna, pedig az sem jelentene nagyobb kockázatot, mint 1-2 pohár pezsgő.
Hm, jellemző, hogy ezért lepontozást kaptam.
Gyerünk kismamák, igyatok meg két liter pálinkát, direkt jót fog tenni a babátoknak!
Na most kapok 100%ot? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!