A születési kalkulátor alapján kiszámoltam, hogy a hatodik-hetedik hétben vagyok! Multhéten voltam elöször dokinál petezsák mérete 6,7 mm, ma voltam ismét a petezsák 25mm volt, de embrió sehol! De mégis lehet hogy nem lesz ott baba?
Olyan nincs, h nem mondott semmit!
Mikorra rendelt vissza?
Nem mondta, h mar kene ott lenni embrionak, semmit??
Én tegnap voltam dokinál először a 8.hétben vagyok. UH-on már látszott a baba is, a szívdobogás is. és 10mm a "mérete"
Szerinetm csak korán mentél, pár nap és látszik majd a te kicsikéd is. Ha a doki nem mondott semmit, az jót jelent! az elsővel én is elrohantam 4-5hetesen és szinte besértődtem amiért nem írták le rögtön, hogy ott van az én gyönyörű kisfiam! :)))
Sok sikert és boldog babavárást nektek is!
Nem tudom, lehet, hogy korán voltál, bár nekem a 19 mm-es petezsákban is már élő embrió volt, szívdobogással.
Én a helyedben elmennék egy másik dokihoz UH-ra!
Szia!
Nálam 6 hét 4 naposan egy 8 mm-es embrió csücsült a petezsákban.
Akkor már a papíron is élő embrió szerepelt, sejthető életjelenségekkel.
Ránézésre a petezsák kb, kétszer akkora volt mint a baba, úgy 18 mm-re saccolom, a kép alapján.
Szerintem a dokidnak látnia kellett volna már valamit, ha tényleg 25 mm-es a petezsák, legalábbis egy pacnit, amiből baba lesz.
Csináltass mással is UH-ot!
Szia!
Akkor ma vagy 6hetes 1napos, szerintem semmi okod az aggodalomra,ilyenkor petezsák látszik meg szikhólyag. Gratulálok, boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!