Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tapasztalatokat szeretnék....

Tapasztalatokat szeretnék. Akik szedtétek az elevitet, mekkora súllyal született a babátok?

Figyelt kérdés

Igaz,hogy jóval nagyobb súlyúak ?

Én még csak 12 hetes vagyok.és elevitet szedek.kiváncsi vagyok.

2009. aug. 25. 12:03
 1/6 anonim ***** válasza:
62%

Ez csak városi legenda. Az Elevit nem növeli meg a babák súlyát, hiszen csak vitamin és ásványi anyagok vannak benne, amik arra jók, hogy egészségesen szülessen meg. Amelyik baba nagyra nő, az vitamin nélkül is nagyra nő.

De ha téged zavar, akkor ne szedd. Úgyis csak a 12. hétig feltétlenül szükséges.

2009. aug. 25. 12:07
 2/6 anonim ***** válasza:
3620 g. Nem igaz, de orvossal beszéld meg, hogy kell-e szedned! (gyógyszerész)
2009. aug. 25. 12:09
 3/6 anonim ***** válasza:
62%
Amikor megtudtam, hogy babánk lesz, elkezdtem szedni az Elevitet, és a végéig szedtem. Néhány nappal túrhordtam a babát és csupán 2800 grammal született. Semmi alapja nincs, alkati, hogy kinek mekkora babája születik.
2009. aug. 25. 12:11
 4/6 anonim ***** válasza:
62%

Én végig szedtem. 3750 grammal érkezett a kislányom.

A barátnőm is végig szedte, az ő kisfia 2800 grammal született.

Nem ettől függ a gyerek súlya szerintem.

2009. aug. 25. 12:12
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
2009. aug. 25. 12:17
 6/6 anonim ***** válasza:
62%
Én is végig szedtem,és 3900gr lett a kisfiam:)
2009. aug. 25. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!