Terhesség alatt mitől válhat le a méhlepény? Gondolok itt mozgásra, szexre, egyéb külső berhatásokra. Ilyenek okozhatnak leválást? (Az enyém mellső falon tapadt,14 hetes vagyok. )
Figyelt kérdés
2009. aug. 25. 06:57
11/12 anonim válasza:
A mellső fali méhlepény nem gond. Mindegy, hogy melyik oldalon tapad, az a lényeg, hogy a méhszájhoz ne legyen közel!
Amúgy még változhat.
Nekem 12 hetesen elől, majd a 18 hetes uhn már azt mondták, hogy hátsó fali.
12/12 anonim válasza:
Az mindegy hogy hol tapad a lepeny. Semmi gond nincs a mellsovel sem. Egyedul akkor van problema ha a mehszajat teljesen vagy reszben fedi. Akkor is figyelni kell ha kozel van a mehszajhoz, bar ugy tudom hogy az onmagaban meg nem problema. Nekem a terhessegem elejen kozel volt, de a doki egy szot sem szolt, csak a pepirrol tudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!