Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha az én vércsoportom (anya)...

Ha az én vércsoportom (anya) 0, a baba apukájáé pedig B, akkor a babáé hogy lehet A? Lehetséges ez?

Figyelt kérdés
2012. dec. 27. 20:50
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)...egyébként én egyre inkább arra gondolok, hogy csak eltévesztették.
2012. dec. 28. 00:43
 12/12 anonim ***** válasza:
Szia! Valamivel több, mint egy éve szültem. 0-s a vércsoportom, páromé B-s. Rendszeresen jár véradásra, és mindig nagyon örülnek neki, hogy B-s vércsoportú, mert a vért levevők szerint az övé elég ritka. Tavaly decemberben megszületett az A+ vércsoportú kisfiam. Mi is csak néztünk nagyokat,de egy idő után nem foglalkoztunk vele. Egy idei véradás után a párom hazajött, és mondta, hogy már nem örültek neki annyira, mert hirtelen A-s lett a vércsoportja a gyors vércsoportmeghatározáskor a vér levétele előtt. Remélem, hogy a régebben levett vérét előtte "vércsoportilag" újra megnézték!!!
2012. dec. 28. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!