Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11-12 hetesen, hogy zajlik az...

11-12 hetesen, hogy zajlik az abortusz?

Figyelt kérdés
2012. dec. 27. 16:03
 1/6 anonim ***** válasza:
38%
elment ( missed) ? vagy te akarod elvetetni?
2012. dec. 27. 16:11
 2/6 anonim ***** válasza:
34%

hát, tudod ilyen idősen abortuszra menni........ :(

én egyszer egészen véletlenül megnéztem a néma sikoly c. film egy részletét, ott bemutatják hogy hogyan veszik el az ilyen nagy babákat!!!! szörnyű ... ilyenkor már hangjuk is van :(

2012. dec. 27. 16:20
 3/6 anonim ***** válasza:
70%

bemész

felvesznek

rövid altatás

pihenés és délután ha nincs lázad mehetsz haza

otthon ált 3 nap pihi -- és nem belázasodni!

a némasikoly egy propaganda film -- hála a médiának igen csak sok benne a valótlan rész és az olyan amit félre értelmeznek

nőgyógyászaton vagyok asszisztens szal elég sok ab-on vettem részt....

2012. dec. 27. 17:00
 4/6 anonim ***** válasza:
16%
Kedves utolsó, állítsd csak be úgy, mintha nem is bántanák a magzatot. A vége még az lesz, hogy élvezi is nem?
2012. dec. 27. 17:01
 5/6 anonim ***** válasza:
85%

Csesszétek meg ? Mit nem értetek a kérdésen? Nem azt kérdezte mi a véleményetek az abortuszról! Mert spec semmi köze senkinek ahhoz miért megy abortuszra! Azt kérdezte, hogyan zajlik! Mit nem érteni ezen? Menjetek inkább fészbúkozni, ha gáncsoskodás nélkül nem tudtok válaszolni! Mert csak szólok: ez az oldal erről szól, hogy a feltett kérdésre válaszoljatok!

Szóval: bemész, csinálnak még egy UH általában, utána ha még nem szültél, akkor felhelyeznek tágítót. Az, hogy ez fáj-e az egyén és ügyes orvos kérdése. Nekem egy missed ab-om volt, még nem szültem, s nem fájt. Van akinek igen. Ezután megkapod melyik szobába vesznek fel, vársz 1,5-2 órát (ha kaptál tágítót. Én csak azt tudom leírni, ahogyan nekem volt. ) általában kórházi hálóinget adnak, majd odasétálsz a műtőhöz amikor szólnak, behívnak, felfekszel a "műtős nőgyógyászati székbe" , elaltatnak. A műtét után 15-20 perccel felkelsz a szobádban. Ha tudod kísértesd el magad valakivel, illetve haza ha lehet inkább autóval, taxival menj. Hossútávú busz -vonat nem túl jó, mert szédeleghetsz. Kísérőt azonban ha más lehetőség nincs mint busz vonat, mindenképpen intézz magadnak. Engem anya kísért. 3 napig ne emelj nehezet. Utána is csak fokozatosan!

2012. dec. 27. 17:19
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Az még éppen első trimeszteri, szóval tágítás, aztán kiürítés.

Ha nem szültél még hüvelyi úton, akkor előtte este kapsz tágítót. Következő nap műtét altatásban.

Először egyre vastagodó fém pálcákkal kitágítják a méhnyakat, majd vákuummal és/vagy küretkanállal kiürítik a méhet.

ha felébredsz, akkor még pár óráig figyelnek, ha minden rendben, akkor mehetsz haza.

2012. dec. 27. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!