Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Borzasztóan fáj a derekam!?...

Borzasztóan fáj a derekam!? Mitől lehet ez ilyen hirtelen? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
27 hetes babás vagyok.Ma tusolás közben mint egy lórugás lett volna a derekamba de inkább a popómnál.(azthiszem kereszt csontnak hívják:)kiment az erő a lábamból és térdre rogytam,még a fejemből is a vér kiment és elszédűltem.Alig tudtam kimászni és azóta is fáj de nagyon.Lehet hogy a kiscsillagom rúgott valami ideget meg?Vagy ilyen ha tágúl a medence?Komolyan, még lehajolni se tudok.
2009. aug. 24. 20:11
 1/1 anonim ***** válasza:
Minden képen menj orvoshoz. Lehet sok mindentől, de egy idegbecsípődés az nagyon fájdalmas , főleg úgy hogy babás vagy. Reméljük csak rosszul mozdultál és nem a baba rugdosott valami ideget. Kitartás neked!:)
2009. aug. 24. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!