Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha még nem unjátok tippelnétek?

Ha még nem unjátok tippelnétek?

Figyelt kérdés

Hét és nem?

[link]

2012. dec. 26. 18:33
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm az hasznosan vàlaszolóknak, akik unjàk azok meg nem ertem miért írogatnak... nincs jobb dolguk...

elsö baba, és kisfiú lesz:) 27 hetes

2012. dec. 26. 22:07
 12/15 schocko ***** válasza:
12%
Csak mínősítettük a kérdést és hátha más nem próbálkozik majd ilyennel.
2012. dec. 27. 08:40
 13/15 anonim ***** válasza:
2. vagyok :D ELTALÁLTAM
2012. dec. 27. 11:03
 14/15 A kérdező kommentje:

Hàtha màs nem próbàlkozik ijennel?? Nehogymàr ne lehessen ijesmi ,,jàtékot jàtszani" mert neked nem tetszik... akkor miêrt foglalkozol ijen kérdéssel? Te azt az ételt is megeszed amit nem szeretsz csak, hogy elmondhasd mien szar?

Komolyan nem ertem azokat az embereket akik kötekedni jàrnak ide... Tanuljatok makramêzni vagy akàrmi, mert làtom nagyon unatkoztok...

2012. dec. 27. 12:11
 15/15 anonim ***** válasza:

2.vagyok

Na igen,én is azért nem szeretem az oldalt,mert ilyenek vannak....Pedig jó kis oldal lenne

2012. dec. 28. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!