Meddig van hüvelyi ultrahang?
Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 13:19
1/13 anonim 

válasza:

Nálunk a 12. hétig, azt már hasival csinálták. De ahogy itt olvasgattam, helyenként, kórházanként eltér ez is...
2/13 anonim 

válasza:

Ameddig az orvos jobban látja, mint hasival. Nekem a 12 hetesen is használta a hüvelyit, mert úgy volt fordulva a baba, hogy azzal pontosabban tudta mérni a tarkóredő vastagságot. 18 hetesen is azzal nézte a méhszáj állapotát és a méhlepény elhelyezkedését a méhszájhoz képest (kissé mélyen tapadt meg a méhlepény). szóval: változó.
3/13 anonim 

válasza:

12. hétig elméletileg (mert egy kis százalékban ugyan, de elősegítheti a vetélést). Nekem csak a 10. héten nézték vele a babát, azóta csak is hasi uh-gal.
4/13 anonim 

válasza:

Mi segíti elő a vetélést???!!! A hüvelyi uh??!!!
A férjed farka? Az nem?
A kézzel végzett vizsgálat? Az nem?
Ne ijesztgesd a többieket ilyen hülyeségekkel! Akkor az első veszélyes 12 hétben hogyhogy 3-4szer is végeznek hüvelyi uh-t?
5/13 anonim 

válasza:

Nekem a 12 hetes már hasi volt.
6/13 anonim 

válasza:

nekem a 12. héten még hüvelyi, a 16. héten már hasi volt. A 16. héten csak azért csinált végülis még egy hüvelyit is, mert hasival nem látszott, hogy fütyije van, vagy puncija. De akkor már éppencsakhogy bedugta az ultrahangot
7/13 Tittiritty 

válasza:

Nekem már a 8. héten is hasi UH-ot csinált a doki. Gyönyörűen lehetett látni, amit kellett és szívhangot is hallgattunk.
8/13 anonim 

válasza:

Na! Azért nem kell ennyire vulgárisnak lenni! "A férjed farka?". Kik válaszolgatnaknak itt? Állatok? (természetesen mindenki tudja kiről van szó)
Egyébként nekem is azt mondta a doki, hogy nem szívesen vizsgál hüvelyi uh-gal, csak azt állapította meg vele a 9. hétben, hogy méhen kívüli terhesség e? Vajon miért?
Viszont pár esetben hallottam, hogy a 12. hét után indokoltnak tartotta az orvos hüvelyi uh. alkalmazását, de maximum a 16. hétig, és nagyon-nagyon ritka esetben.
20 hetes ápolónő kismami
9/13 anonim 

válasza:

Én 6 hetesen voltam először dokinál, de nekem hasi uh-t csinált már az elejétől kezdve. nincs az én dokimnak hüvelyi ultrahangja és a simával is jól lehetett látni mindent csak sokat kellett innom előtte:)
10/13 anonim 

válasza:

Hát nem hinném hogy a hüvelyi ultrahang vetélést okozhatna.... jesszum nem semmi válaszok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!