Az elevitet hogy tanácsos szedni? Ha két naponta szedem abból nem lehet baj?
Mindenki mást mond.Van,aki azt mondja hogy nagy lesz tőle a baba,meg nem lesz erős az immun rendszere,valaki meg azt hogy ez hülyeség,nyogodtan szedhetem két naponta.
Szerintetek mi a helyes?
Én nem tudom,de most vagyok 29hetes és a dokim azt mondta,hogy szedjek minden nap egyet.Ez így megy a 8.héttöl és minden ok.
Nagyon megoszlanak a vélemények.
Boldog babavárást!:-)
Köszi a gyors válaszokat!Aranyosak vagytok!
Boldog babavárást.
Szia! Én pont ma voltam védőnőnél és az én oldalamat is fúrta a kíváncsiság, ezért megkérdeztem, hogy mennyit szedjek? Azt mondta, hogy abszolút rám van bízva, akár naponta is szedhetek, mert nincs tudományosan alátámasztva, hogy nagyobb lesz tőle a baba. (persze naponta max. 1-et:)) De hozzátette, hogy ha félek a nagyobb babától, akkor a saját lelkiismeretem megnyugatatása végett csökkenthetem az adagot, mert a folyamatos feszültség is rosszat tesz.
Szóval: az sem árt, ha naponta szedsz belőle, de mivel itt a nyár, tényleg van annyi zöldsi-gyümi, hogy bőven magadhoz tudsz szedni vitamint. Ha figyelsz, hogy elég vitamin jusson a szervezetedbe, akkor heti 1-2 tabletta is elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!