32 hetes kismama vagyok, kb fél órája kezdett görcsölni a hasam, csak nincs valami gond? Mit tegyek? Mit tanácsoltok? Kérlek irjatok! Fontos.
Először is nyugi! Ne idegeskedj!
Ha beindul a szülés az vagy a magzatvíz elfolyásával kezdődik, vagy egyszerűen elkezd keményedni- görcsölni a hasad, de ez kihat a derékra, a medencecsontokra. Ezek nem kis görcsök, hiszen elindul a tágulás.
Nálad biztos nem erről van szó, még korai lenne.
Mielőbb vegyél MagneB6 vitamint és 2x2 nyugodtan szedhetsz belőle. Lazítja a méhizomzatát, de a méhszájat viszont nem puhítja, úgy hogy mindenképp hatásos szokott lenni. A max adag ami szedhető 1 nap az a 3x2, ezt döntsd el Te, hogy 2x2 vagy 3x2 szedsz-e be. A görcseidtől függ.
Egyébként ezt a vitamint a terhesség 36-37. hetéig lehet szedni utána el kell hagyni folyamatosan persze. Akkor már nincs rá szükség, hiszen akkor már jöhet a baba.
Azért még azt tanácsolnám Neked, hogy menj el a dokidhoz, aki megnézi a méhszájat, hogy nem nyílt-e ki az összehúzódások miatt. Ezt azért tudom ilyen pontosan, mert nekem a 17. héttől keményedik a hasam, én is szedem a vitamint és pihenek, így kordában tudom tartani a fájásokat. Vigyázz magadra, és írj hogy mi volt Veled.
Nagyon drukkolok, de nem lesz semmi baj, biztos vagyok benne.
22 km
Szia! én 31.hétben vagyok és ma voltam orvosnál én is görcsölök mostanában és az előzőnél ilyenkor már nyitva volt a méhszályam vele 3x2 no-spa volt. most magnézium és pihenés van dokim szerint egyből ágynyugalom. de persze most nincs nyitva a méhszályam.
nyugalom persze könnyű mondani. Védőnöt hívni!
07.07.
Nekem kisfiam lesz, dec.26-ra várjuk. 3. babóca.
Van két nagy lány 18 és 15 éves.
Még elfelejtettem, hogy örülök, hogy minden rendben van.
További jó egészséget és jó babavárást kívánok Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!