Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15 hetes terhes vagyok, fáj a...

15 hetes terhes vagyok, fáj a torkom és eléggé náthás vagyok, valami gyogymod? Otletek, hogy hamar átmenjen rajtam?

Figyelt kérdés
2012. dec. 20. 12:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szia én még csak 5 hetes terhes vagyok,de sikerült a baba mellé egy jó kis torokgyulladást is összeszednem.Elmentem dokihoz,mert így már nem merem magam kezelni.Biopharox-ot javasolt,meg sok folyadékot és C vitamint.
2012. dec. 23. 16:28
 12/16 anonim ***** válasza:
Van egy nagyon jó "füves Ember" Gyuri bácsi,üsse be a keresőbe! Nagyon jó és finom teákat ajánl és ha kell küld is.Mi is az Ő öszetételű teáját fogyasztjuk.még nem csalódtunk.Jó egészséget kívánok!
2012. dec. 23. 17:10
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem is van olyan teám,a bodza teát ajánlja meghülésre,én kipróbáltam,tényleg használ. :)
2012. dec. 23. 17:13
 14/16 anonim ***** válasza:
Csipkebogyó tea.
2012. dec. 24. 12:04
 15/16 anonim ***** válasza:
Bioparox, vagy Tantumverdea gyógyszertárból
2012. dec. 24. 18:27
 16/16 anonim ***** válasza:

Megfázásra Coryzalia homeopathiás drazsé, torokfájásra Homeogene 9. Ha köhögsz, vágj össze egy hagymát nagyobb darabokra (én fokhagymát is szoktam mellé) öntsd le mézzel.Ha levet engedett, azt kanalazd naponta többször.

Nekem mindig használt a hársfatea is (32 hetesen is ittam) és persze rengeteg C-vitamin. Én ha beteg vagyok napi 6000 mg-ot szedek, csipkebogyósat. Erről jut eszembe : jó a csipkebogyó tea is.

Ami még nagyon jó megfázásra és torokfájásra is, a sós pára belélegzése. Sóbarlang, sópipa. Nekem a kruppos fiam miatt van itthon inhalátorom amit ilyenkor naponta többször használok.

2012. dec. 24. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!