Terhes vagyok és anyám ki tagadott mit tegyek?
Kitagadott? Nem sok esze lehet.
Semmit nem tudsz tenni(esetleg abortusz), legközelebb majd odafigyelsz.
Kedves kérdező. Eléggé sajnálatos dolog az ami veled történik most. De a te hibád és viseld a következményeket ami ez esetben nagyon durva, brutális. A szüleiddel nem lehet megbeszélni semmit sem nyugodtan ? Nem hiszem, hogy egy szavat váltottatok " kitagadlak ". Gondolom fizikai bántalmazás is volt ( legalábbis egy pofon biztos, ami persze jogos is ). De ez, hogy valószínűleg egy kiskorút ( téged ) kitagadnak az szó szerint brutális és nem teheti meg a szülő mert 18 éves korodig ők felelnek érted akár mit is csinálj. Szóval nem tagadhatnak ki. Az apuka részéről mi a helyzet ? Ők megtudták beszélni és engedik, hogy oda költözz, ha már a szüleid kitagadnak és ezzel bűntényt követnek el !? Nem tudom hány éves vagy, de ne menj orvoshoz, hogy elvetesd a gyereket. Ha hiszel a sorsban akkor ennek így kellet történnie. De ha nem akkor sem érdemli meg az az élőlény ami már a pocidban fejlődésnek indult. Lehet, sőt biztos nem fogod megbánni azt hogy világra szülöd. Lehet most úgy gondolod, hogy fiatal vagy ehhez de majd ha a kezedben fogod akkor az eszedbe sem fog jutni, hogy hány éves vagy... Csak az, hogy " úristen anya lettem " és másik dolog az, hogy hiába most rossz és a családot is széjjel taszítja de idővel ez is fogja talán jobban összekovácsolni.
20/F
úgy veszem ki, h meg akarod tartani, ez a te döntésed, de azért mérlegelj
apád nincs? vagy más rokon...nagymama, nagynéni? kellene most valaki más felnőtt a pasidon kívül is
ha gondolod írj privit
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!