Miért fáj ennyire a fejem?
Figyelt kérdés
22 hetes terhes vagyok és már 2 napja folyamatosan fáj a fejem. Tegnap este már nem bírtam és bevettem egy aspirint. Most megint nagyon fáj, bevehetek mégegyet?
Próbáltam masszírozni is és hidegvizes borogatást is tettem rá.
2009. aug. 23. 10:28
1/12 anonim válasza:
Szia!
Én úgy tudom,hogy terhesen csak algopirynt szabad szedni.(De lehet,hogy nem jól tudom...)
Biztos az idő miatt fáj a fejed.
2/12 anonim válasza:
algópirynt vegyél be, hatásos:)
3/12 anonim válasza:
Én is az algopirynről tudok, azt lehet! Főleg a 2. trimeszterben. Inkább azzal próbálkozz! Nekem az időjárásváltozáskor szokott fájni, reméljük te is "csak" azt érzed. Jobbulást!
4/12 anonim válasza:
Igyál sokat!!! Néha attól is fáj az ember feje, hogy elfelejt elég folyadékot venni magához. Ilyenkor pedig még többre van szükségünk.
5/12 anonim válasza:
Nekem is fájt, ma már nem, leht, hogy a frontot éreztem. Nekem a kínai olajat javasolták.
6/12 anonim válasza:
Nekem a védőnő is és az orvos is egymástól függetlenül a Panadolt javasolta. A doki azt mondta, hogy inkább vegyek be egyet-egyet, mert a babának sem jó, ha nem vagyok kiegyensúlyozott a fejfájástól.
7/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! MÉg mindig nem múlt el :-( estére veszek be gyógyszert, addig lepihenek.
Szép napot nektek!
2009. aug. 23. 14:28
8/12 anonim válasza:
Próbáld ki a homeopátiás gyógyszert azt terhesek is nyugodtan szedhetik:)
9/12 anonim válasza:
Nekem is sokat fájt a fejem, napokon keresztül. Keményedés miatt elkezdtem szedni magnéziumot, és azóta nem fáj a fejem. Sok-sok víz + magnézium!!!!
10/12 anonim válasza:
terhesség alatt szedhető a Paramax ez egy láz és fájdalom csillapító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!