19 hetes vagyok. Elöl tapadt meg a méhlepényem. Lehet hogy ezért érzem ritkán (hetente kb. egyszer) a babát? Miben különbözik az "ilyen terhesség"? Szülésnél, magzati mozgás érzésnél, stb?
Figyelt kérdés
2009. aug. 23. 08:42
1/4 anonim válasza:
Annyiban más,h kevésbé érzed kívülről a babát amíg pici,semmi egyéb hátránya nincs.Szülésnél csak az a méhlepény okoz gondot,amelyik rá van csúszva a méhszájra.
2/4 anonim válasza:
Olvastam interneten hogy az elől tapadó lepénynél az első magzatmozgásokat nehezebben veszi észre a kismama, nem tudom igaz-e, mert nekem is az van és a 17.hétben éreztem, hogy mocorog, ami nem egy késői felfedezés. Illetve később a 4D-n a lepény miatt nehezebb volt jó képet csinálni a piciról, de hát ez mellékes.
3/4 anonim válasza:
Szia. Nem mindenki érzi hamar a babát. Nekem is elől tapadó a lepény, 15 hetes korom óta érzem, 18 hetes kortól kívülről és akkor már Apa is érezte, és minden nap.
Lehet hogy nálad a baba úgy fekszik hogy leginkább befele mozog. Ne aggódj, van aki csak 21 hetes korban érzi először.
Boldog babavárást!
33 hetes kismami
4/4 anonim válasza:
szia! a fiammal elöl tapadt a méhlepény, én is kicsit később és az elején ritkábban éreztem a mozgását. na de aztán igencsak belendült! :) most a kistesónál hátul van a lepény és sokkal erőteljesebben érzem a mozgást már az elején.
egyébként semmi másban nincs különbség a két "helyzet" között. Jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!