Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon kicsi barna valami...

Nagyon kicsi barna valami volt a bugyimon, nem vagyok bent biztos, hogy vér.20 hetes vagyok. Másnak nem volt ilyen?

Figyelt kérdés
Nagyon kicsi, olyan mintha folyás lenne, de fura barna színe van. Utána kitöröltem magam, de semmi nem volt a papíron. Egyáltalán nem volt véres. Nem görcsölök, nincsenek keményedések.
2012. dec. 16. 12:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, nekem volt többször, azt mondta anno a doki hogy csak a hüvelyfertőzésemtől van (ugyanis nekem sokszor volt fertőzésem elötte utána is mert sajnos hajlamos vagyok rá ) majd elmúlik nem kell aggódni nem a babával kapcsolatos. Nem is érdekelt volna de kaptam rá kúpot mert nekem viszketett is. Ha neked nincs semmi más tüneted és nem is jött több akkor szerintem ne is foglalkozz vele!
2012. dec. 16. 14:00
 2/2 A kérdező kommentje:

Nincs semmi gondom, nem viszket meg semmi...

Köszi a választ:)

2012. dec. 16. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!