Holnap töltöm a 23. hetet. De úgy érzem, mintha a babám az utóbbi 2napban keveset mozog? Mitől van ez? Lehet baja a kisbabámnak? Vagy csak a meleg miatt van ez?
Köszi a megnyugtató választ. Igazából én is jobban örülnék, ha sűrűbben,és erőteljesebben jelentkezne be a kisfiam.
Boldog babavárást kívánok neked!
Szia én is pont a 23. hétbe léptem, nekem pl. tegnap szinte egész nap mozgott a babó, ma pedig tegnapihoz képest jóval lustibb!
A múlt hét elején nagyon sokat éreztem a mozgást és a hét közepétől a hét végéig szinte alig, már könyörögtem neki :) mert úgy meg voltam ijedve, hogy már a dokit akartam hivni, szóval ilyenek a kis édesek néha nagyon ktivak, néha pedig úgy kell rájuk "parancsolni"! :)
Sziasztok!
Én 25 hetes vagyok, és napközben abszolút nem érzem, hogy mozog. Este otthon, ha lepihizek, akkor érzem a mozgólódást, de még nem erőteljes.
Szerintem biztosan jól vannak a picik! Az idő biztosan ki hat rájuk is.
Én 27 hetes terhes vagyok és hála Istennek nálam nagyon aktiv a kisbabám! Reggelente addig nem kelek fel,amig nem érzem,hogy megmozdul! De ha nem akar megmozdulni mindig simogatom a pocimat és beszélek hozzá! Ilyenkor tuti a siker nálunk!
Boldog baba várást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!