Ketteske kérdése:
Miert irjak, hogy a joslofajas nem jar fajdalommal?
Figyelt kérdés
Ha nem jar fajdalommal, akkor miert van a neveben, hogy fajas?
Es mit kell/lehet erezni a josloknal? En gorcsolgetek naponta/par naponta,ami 4-5 perc alatt elmulik,ez akkor az?
34 hetes vagyok
2012. dec. 14. 23:49
1/2 anonim válasza:
a jóslófájás fáj. A keményedés nem fáj:)
2/2 anonim válasza:
Joslofajas faj, kemenyedes nekem kellemetlen volt nem tul fajdalmas. Ha faj, allj forro zuhany ala amit elbirsz es meglatod ha elmulik a fajas az joslo volt. En igy jottem ra pl, hogy eljott az idom. Hiaba nyomtam a vizet a fajas nem mult el...bar amilyen gyors felfogasu vagyok meg mar tul is hordtam par nappal fel sem merult bennem, hogy az mar a vajudas volt annak ellenere, hogy nem mult el a fajdalom....jo sokaig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!