Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4d ultrahang, élmény?

4d ultrahang, élmény?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem is igazàn kérdést szeretnêk feltenni, csak ma voltunk 4dn ês hatalmas êlmény volt!!!:) Borzasztó büszke vagyok a gyönyörü kisfiamra, és anyira, mêrhetetlenül boldog voltam ên is ês a pàrom is, hogy làthattuk a kis csemetênket, hogy azóta sem birunk betelni a fotókkal! azêrt ìrom ezt le itt nektek, mert sajnos a csalàd nem igazàn tud velem örülni, a nagymamàmnàl sajnos a héten derült ki, hogy viszatért a ràk, így most mindenki levan sújtva:( Természetesen én is, de azêrt a kisfiam miatt mégis boldog vagyok. De így úgy alakult, hogy pàromon kìvül nincs kivel megosztanom az örömöm, ezért írtam nektek, hisz ti biztos tudjàtok mien nagy öröm is ez!:) Nektek mien érzés volt 4dn làtni a babótok pofijàt?:)
2012. dec. 14. 21:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Hány hetes vagy?

Nincsenek képek?:D

19hkm.

2012. dec. 14. 21:59
 2/6 anonim ***** válasza:

Lehet én vagyok fura, de nekem nem volt semmi extra pont mint egy 2D-s.

Mi azért mentünk el mert anyukám akarta, és jó hogy van egy magzati videó róla, de nem tartm túl nagy dolognak.

2 lányom van a másodiknál már azért csináltattunk, mert ha már az elsönek van....

2012. dec. 14. 22:02
 3/6 A kérdező kommentje:

elsö, 25+4 hetes vagyok:)

[link]

telefonnal csinaltam, nem a legjobb kép, de a lênyeg làtszik:) te tervezel menni? Nemét tudjatok màr?:)

màsodik, nekem ö elsö baba, ìgy nagy élmény volt làtni, az arcàt, mindenét! nem vagyunk egyformàk:)

2012. dec. 14. 22:13
 4/6 anonim ***** válasza:

1-es vagyok!

Nagyon aranyos buksija van:) Gratulálok.

Én tervezem, hogy megyek, de apa szerint felesleges:D Mert hogy költsem babaruhára azt a pénzt bla-bla.:D

Nekünk harmadik baba lesz, két kislány után ő most fiú:)

De egyébként fogok menni 4D-re, ki fogom harcolni;)

2012. dec. 14. 22:17
 5/6 A kérdező kommentje:

Ó hàt akkor biztos nagy az öröm! :)

nàlunk is apàt kicsit gyözködni kellett, de most teljesen oda van, hogy menjünk majd mêg egyszer:) gratulàlok a kislànyokhoz és a trónörököshöz is:)

2012. dec. 14. 22:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Köszi:)

Kicsit puhítom, aztán jövő hónapba megyünk is:)

2012. dec. 14. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!