Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 hetes terhes vagyok, és...

10 hetes terhes vagyok, és nagyon derékfájós. Van erre valami praktika, krém, vagy ilyesmi, hogy kicsit múljon?

Figyelt kérdés
Másnak is fáj ennyire a dereka?Mi lesz később,ha nagy hasam lesz?A kisfiammal nem fájt.Elmehetek masszőrhöz esetleg?
2009. aug. 21. 19:35
 1/5 anonim ***** válasza:
szia, nekem is ez volt 10 hetesen, az uszas segitett. meg setalj sokat. jobbulast. el fog mulni.
2009. aug. 21. 20:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Vegyél egy nagyon jó matracot. Nem viccelek. Én csak igy éltem túl, volt, hogy napokig szemernyit sem aludtam, mert nem a megszokott ágyamban aludtam, a matracom meg annyira jó, hogy még a szopipárnával sem kellett felpolcolnom a hasamat. Ha amúgy is érzékeny hátú vagy, pláne ne spórolj rajta.
2009. aug. 21. 20:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy később még jobban fog fájni ha nagyobb lesz a pocak. Bár gondolom ez nem igazán megnyugtató ha már most is nagyon fáj. Masszőrhöz nem igazán ajánlatos menni, csak akkor ha olyan emberhez mész aki kifejezetten specializálódott kismamák masszírozására.
2009. aug. 21. 21:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Eleinte az első 2-3 hónapban nekem is fájt s aztán magától elmúlt.A sok fekvés az biztos nem jó,sétálj sokat.
2009. aug. 21. 21:51
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek a válaszokat,és megfogadom:)Remélem tényleg enyhül kicsit.

Mindenkinek derékfájásmentes babavárást!

2009. aug. 23. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!