Na ilyenkor mi lesz mi várható?
Figyelt kérdés
2012 december legvégén megszünik a cég ahol be voltam jelentve gyesen vagyok 2013 szeptemberig
februárba szülök.
kaphatok tágyad, gyed ,gyest,?
ugy hogy a cég maga becsődölt de háttérbe húzódik egy másik ami élőszerződéssel átvenne(igy is inaktiv vagyok), igy elviekben maradnék biztositott majd 2013 legvégén átvenne a másik üzletlánc a szerződésemet.
vagy hogy van ez? kalap kabát mert a cég becsödölt? én meg állátás nélkül maradok emiatt?
se tgyad, se gyed?
2012. dec. 13. 13:29
1/4 anonim válasza:
2013-ban szűnne megy a gyes, és 2013 februárban születik a kistesó?
2/4 A kérdező kommentje:
igen
2012. dec. 13. 13:37
3/4 anonim válasza:
Akkor tudtommal fog járni minden talán passzív gyed néven.
A lényeg nem a neve hanem az, hogy fogsz kapni szerintem.
4/4 anonim válasza:
Ha megszűnik a munkaviszonyod munkanélküli leszel, nem jár majd másik babánál semmi, mert nem lesz munkahelyed ahonnét el tudnál menni szülni!Ha a megszűnik ez a cég, a lényeg, a megszűnést követően 30 napon belűl vegyen fel az új cég, mert akkor lesz folyamatos munkaviszonyod, akkor jár majd megint minden a második gyereknél is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!