Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7.4 2órás cukorérték az...

7.4 2órás cukorérték az nagyon rossz?

Figyelt kérdés
2012. dec. 10. 13:16
 1/2 anonim ***** válasza:
7.8 a felső határ. Még határon belül vagy. Lehet, hogy majd javasolják, hogy fogd vissza a szénhidrát bevitelt. Engem 7.8 értékkel 165g-os CH diétára fogtak.
2012. dec. 10. 13:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem nagyon rossz, de nem is nagyon jó. Tudtommal 7 fölött foglalkoznak vele, szerintem téged enyhe diétára fognak fogni. Egyébként nem az a mérvadó hogy a cukros víz megivása után mekkora a vércukrod, hanem hogy a való életben a táplálkozási szokásaid mennyire viszik fel a cukrodat. Az, hogy 7 feletti érték jött ki a vizsgálaton, azt jelenti hogy ha sok szénhidrátot eszel, akkor felmehet a vércukrod a mindennapokban is, na ez a babának nem jó. Innentől kezdve érdemes odafigyelned arra hogy sokszor egyél keveset, és fehér lisztes, cukros dolgokból semmiképp ne egyél nagy mennyiséget egyszerre. Szerintem nálad ennyi elég, de ha kételkedsz akkor szerezz egy vércukormérőt, és ha sokat eszel, mérd meg utána 1 (nem 2) órával a cukrodat. Ha 7 alatt van, nincs gond - viszont ha 7 felett, akkor az adott ételből kevesebbet ehetsz.
2012. dec. 10. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!