Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A segicségeteket szeretném...

A segicségeteket szeretném kérni! Melyik az a terhességi teszt amelyik a legrövidebb idő után is kimutassa azt hogy terhes e vagyok?

Figyelt kérdés

2012. dec. 10. 09:21
 1/9 anonim ***** válasza:
88%

Ne haragudj, de ezt muszáj...

"A segítségeteket szeretném kérni! Melyik az a terhességi teszt, amelyik a legrövidebb idő után is kimutatja, hogy terhes vagyok-e?"

VÁlasz: leghamarabb a 10-es érzékenységű tesztek mutatják ki általában.

Kérj ilyet a patikában. Együttléttől számított 10-14. napnál hamarabb ne tesztelj, felesleges, addig még nemigen mutatja ki.

2012. dec. 10. 09:54
 2/9 Golan Trevize ***** válasza:
14%

első, na haragudj, de a tied sem 100%-os.

"A segítségeteket szeretném kérni. Melyik az a terhességi teszt, amelyik a legrövidebb idő után is kimutatja azt, hogy terhes vagyok?"

vagy

"A segítségeteket szeretném kérni. Melyik az a terhességi teszt, amelyik a legrövidebb idő után is kimutatja, hogy terhes vagyok-e?"

2012. dec. 10. 10:01
 3/9 anonim ***** válasza:

A kérdésedre válaszolva:

nekem az x-epil már az ovulációutáni 9.nap esti vizeletből halványan pozi lett.Hőmérőztem,ezért tudtam mikor volt peteérésem.

2012. dec. 10. 10:17
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem lehet mindenki tökéletes helyes írásból! Köszönőm a válaszokat,várok akkor még a tesztel.
2012. dec. 10. 10:19
 5/9 A kérdező kommentje:
Az x-epilt még nem próbáltam,holnap szerintem meg is veszem azt hétvégére talán már ki is mutassa.Köszi a választ :)
2012. dec. 10. 10:26
 6/9 anonim ***** válasza:
58%
Na itt van a nyelvész találkozó ???????
2012. dec. 10. 12:04
 7/9 Golan Trevize ***** válasza:
50%

helyesen:

"Na, itt van a nyelvész találkozó?"

2012. dec. 10. 12:21
 8/9 anonim ***** válasza:
61%

Gola: "na haragudj"

Bocs de nem na, hanem ne!

Csak, hogy én is kötekedjek! :D

A kérdésre válaszolva, én a Gabriella tesztet ajánlom. Nekem a nem várt előtt 4 nappal pozitív lett!

2012. dec. 10. 12:39
 9/9 Golan Trevize ***** válasza:
36%
8-as: teljesen jogos, amit írsz, szégyenlem is magam...
2012. dec. 10. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!