Pár napja nagyon bevéreztem. Az orvos mindent rendben talált. Óránként járok wc-re, hogy megnézzem nem-e vérzek. Hogy tudnám magam ezen túltenni? Volt még valaki így?
Figyelt kérdés
15 hetes kismama vagyok.A pocim nagyon allúl fáj a szemérem csontnál.Folyamatossan rettegek,hogy újból megtörténik.Pedig igyekszem nem rágondolni.2009. aug. 20. 13:42
1/4 anonim válasza:
Aug. 16-án 17 óra 31-kor volt egy ilyen kérdés, ami úgy kezdődik, hogy: 14 hetes kismama vagyok az éjszaka bevéreztem. Terhesség kategóriába keresd, sztem az ottani válaszok megfelelőek a te kérdésedre is. Remélem segít
2/4 anonim válasza:
Én a 6 héttől a 17-ig 2-3 hetente barnázgattam. Egy ideg voltam én is mindig. Azt hittem sose lessz vége. Egészséges babám lett. Te barnáztál vagy konkrétan véreztél?
3/4 anonim válasza:
Sziasztok!
Hát én is igy jártam annakidején,de nem lehet parancsolni a tudatnak,hogy ne nézegessük magunkat!Először is nyugalom,pihenés és palástfűtea ivása ilyen esetben,napi 1 csésze.De csak lazán!És a tudatba bele kell ültetni azt a gondolatot,hogy nyugi,nem lesz semmi baj!Sajnos másképp nem megy!Kitartást és jó egészséget mindenkinek!Nem lesz semmi baj!:)
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat.Próbállom terelni a gondolataim.Van egy 2 éves kisfiam nem unatkozom melette :)de azok a kósza gondolatok.
2009. aug. 21. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!