Tippelnétek? Hét? Plusszkiló? Nem?
elég csak hét,de ha valaki szeretne,akkor jöhet plussz kiló és nem is! :) puszi Nektek!!!
Egyáltalán nem pici a pocakod,szép nagy,formás!És eltaláltam a hetet és a nemet!Juhéé!(Amúgy elmúltam már 5 éves:D) Mennyit híztál?Mi lesz a neve?
3 hetes kislány anyukája
Szerintem teljesen jó méretű a pocakod! És én is elég közel jártam, én írtam 38.hetet, lányt és plusz 12 kg-ot :))
Én most vagyok 33 hetes, nekem még sokkal kisebb a pocakom, és én kb.10 kg-ot híztam, így a saját pl-m alapján tippeltelek be, mert rajtad is látszik, hogy nem sok ment fel :)
5ös válaszoló vagyok:
bocsi,de még csak az első babámat várom,és tapasztalatlan vagyok tippelés terén,ezért is írtam csak 30. hetet.
Mindenkinél más a pocak nagysága.Van akinek sokkal nagyobb a 37. hét végére,de láttam már olyat is,akinek kisebb volt 38 hetesen még a tiédnél is.
Gratulálok a kislányodhoz,és könnyű szülést kívánok neked!!Ja és egyébként a plusz kilót sem találtam el? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!