Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csináltattatok Down kór szűrést?

Csináltattatok Down kór szűrést?

Figyelt kérdés

A fizetős vérvételre gondolok a 12. Héten.

Lányomnál nem csináltattam, fel sem ajánlották 3 éve.

Most adtak csekket, ha akarom fizessen be, menjek el a vérvételre, 9000 Ft. 75% eredményt ígér.

30 éves vagyok, Ultrahangon orrcsont látható, tarkóredő 2,1 mm

2012. dec. 6. 10:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Én mind a 2 gyerekemnél megcsináltattam a kombinált tesztet, igaz, akkor még ingyenes volt, 2010-ben és 2011-ben. De most is mindenképpen megcsináltatnám, főleg mivel már én is 32 éves vagyok, azt mondom, ha 20-25 éves lennék, akkor talán nem, mert kisebb a kockázata a Down- és Edwards-szindrómának, de szerintem 30 éves kor felett ajánlott megcsináltatni!
2012. dec. 6. 10:46
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem csináltattam meg.

22 éves voltam, mikor terhes lettem, szóval a korom miatt sokkal kisebb volt a rizikófaktor. Illetve a 12 hetes uh-n is mindent rendben találtak.

2012. dec. 6. 10:53
 3/9 anonim ***** válasza:

ha újra ott tarthatnék, és semmi veszélyfaktorral nem ijesztget a doki,akkor nem csináltatnám meg. nekünk 16E volt, Istenhegyi klinika.

24 évesek vagyunk,semmi bajra utaló körülményt nem láttak,csak felajánlotta a doki,mi meg megcsináltattuk,de végeredményben megbántam. (persze így biztosabb a negatív eredmény)

2012. dec. 6. 10:59
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem csináltattam meg, mert sem a korom, sem más tényező nem utalt down kórra.
2012. dec. 6. 11:20
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia nekem a dokim nem is javasolta minden ok volt minden genetikain minden vizsgálaton..

34 évesen szültem mégsem ajánlotta azt mondta ha minden ok a 12 uh-n nem kell..

Azota megvan a lányom egészséges...de jövőre 37 éves tevezzük a tesot na akkor már csináltatnék...

2012. dec. 6. 11:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Én megcsináltattam, így voltam nyugodt. Én is 30 éves voltam, tarkóredő szintén 2,1 mm volt. Azóta már 6 hónapos a fiam :-)
2012. dec. 6. 12:05
 7/9 anonim ***** válasza:
megcsináltattam, nem a korom miatt (30 éves vagyok), hanem mert az AFP vizsgálat kötelező a 18. héten, és az kevésbé pontos. Tehát ha az AFP-n rossz eredmény jön ki, és a kombinált mégis jó volt korábban, akkor nem nyaggatnak további vizsgálatokkal. És így is jártam pontosan. Egészséges kisfiam született, nem bántam meg hogy megcsináltattam, egész biztos hülyére paráztam volna magam az AFP után, ha a kombináltat nem csináltatom meg előtte..
2012. dec. 6. 12:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Korban jó vagyok, jó volt az UH eredményem is, mégis megcsináltattam, engem megnyugtatott, és tudom hogy az a pár ezer forint egyébként is elment volna másra.
2012. dec. 6. 12:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is megcsináltattam. 32 éves vagyok.
2012. dec. 6. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!