Orrdugulásra valami jó tipp? 12 hetes vagyok,6. hét óta be van dugulva az orrom.
Figyelt kérdés
Akinek van tapasztalata az kérem segítsen, mert aludni sem tudok rendesen az orrdugulástól. :(
Nektek mikor múlt el?
2012. dec. 6. 09:53
1/10 anonim válasza:
Szia!Én is a 6.héttől ezzel szenvedek.Sajna nem tudunk tenni ellene.
2/10 anonim válasza:
Próbáljatok párásítani, és sima tengervizes orrspray is segíthet.
3/10 anonim válasza:
Polar Bear inhaláló olaj, drogériákban kapható. Pár csepp elég belőle.
4/10 anonim válasza:
Nasivin orrspray Nekem használt, az orvos szerint ha napi 2-3 alkalommal 1-1 fújok, semmi baj nem lesz!
Allergiás vagyok, augusztus szeptember végig használtam, nem tudtam volna anélkül meglenni.
Egészséges babám született!
Most megfáztam, megint csak terhesen használom.
5/10 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok!Köszönöm én is a tippeket!Kipróbálom őket!
6/10 anonim válasza:
7/10 anonim válasza:
Tengervizes orrspray. Nekem segített, félidő környékén viszont elmúlt magától.
8/10 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat... :)
szép napot mindenkinek.
2012. dec. 6. 13:11
9/10 anonim válasza:
KÍnai olaj: Polar bear néven kapható majdnem minden drogériában :) Azonnal segít! :) [link]
10/10 anonim válasza:
Nekem kb. a 12. héttől állandóan be van dugulva az orrom, és már a 35. hétben vagyok. Nekem személy szerint a tengervizes oldatok semmit sem segitettek, nasivint rinospray plust( a 12. héttől lehet használni) használom felváltva a dokim azt mondta nyugodtan használhatom! Másképp nem is birnám ki, remélem, hogy ha megszületik a pici akkor elmúlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!