Első babánál! A 18 hetes ultrahangra már úgy mentetek, hogy éreztetek magzatmozgást? Pocakotok volt már? Minden rendben volt?
*még. :)
Ja, igen és én is minden jót kívánok Neked kedves utolsó! :) További boldog babavárást, könnyű szülést és sok örömet a kislányotokhoz!! :)
Sziasztok! :-)
Hát kicsit megcsúszva, de gondoltam megírom nektek, (mert ígértem, csak aztán sajna elmaradtam vele), hogy a 18. heti vizsgálatra, végül még egy héttel később került sor, vagyis a 20. héten. 2-szer halasztották el, különböző okokból. Elég körülményesen ment sajna! Persze ennek már jó pár hete, mert most már 28 hetes az én kis izgő-mozgó pici babám! :-) Egyébként minden rendben volt, akkor már éreztem a magzatmozgásokat. (a 19. héten éreztem egyértelműen először) Azóta pedig már egyre gyakrabban és erősebben! Jó érzés!! :-) Hihetetlen, hogy mennyire vártam már a vizsgálatot és azóta meg már mennyi idő eltelt...
Remélem mindenki jól van, szép hétvégét nektek! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!