A 12. hetes vizsgálatot nem gond ha 1 héttel később végzik?
Én is csak a 15. hétre kaptam időpontot, ezért elmentem maszekba 12. héten. Szerintem menj el te is.
17hkm.
Én 13+5 naposan mentem. Egyáltalán nem volt probléma ebből. Gondoljátok, hogy napra pontosan lehet menni, amikor legtöbben azt sem tudjuk, mikor fogant a baba? Azért 12 hetes UH, mert egyrészt akkor az optimális, másrészt vmikor lennie kell. Ha 13 hetesnek neveznék, akkor az lenne a kérdés, baj-e, ha 12 hetesen megyünk...
Minden van valamikor, tutibiztos magzati kort nem tud senki, orvos sem, úgyhogy nem kell ennyire merevnek lenni.
Egyébként lenne egy kérdésem: ha a 12 hetes UH-n azt mondják, ennyi és ennyi a tarkóredő, akkor azon lehet változtatni? Nem. Annyi és kész. Ha nincs keze, kinő ennek ismeretében? Nem. Ja, hogy ha valami baja van, el lehet vetetni. Ez igaz, de aki megtartja mindenképp, annak tulajdonképpen nem sokat nyom a latba, hogy mikor ment erre az UH-ra, nem?
Kedves 6-os. Akkor neked egyáltalán nem is kellett volna elmenned.
Egyébként 12 hetes UH-t 12+0-tól 12+6-ig csinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!