Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Babát várok, de nem vagyunk...

Babát várok, de nem vagyunk házasok, a család kikészít, van ötlet?

Figyelt kérdés

Kisbabát várunk, de a család -amellett, hogy örül a kicsinek- azzal szekál minket, hogy nem vagyunk házasok. Hogyan, milyen érvekkel tudnám meggyőzni őket, hogy nem számít az az egy papír, és hogy mi a babának örülünk, és nem akarunk házasságot?

Van, aki nem házas, de babát vár? Mit szólt a család? Hogyan ráztátok le őket?

Köszönöm előre is a válaszokat.

2012. dec. 3. 20:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

mi sem vagyunk házasok. a nagyszülők csak simán rákérdeztek h esküvő nem lesz? akkor még azt mondtuk h nem. de jöv.hét csütörötökön összeházasodunk. mindenféle flinc-flanc nélkül csak bemegyünk,aláírunk,kijövünk. nekem teljesül az álmom,hogy a párom nevét viselhetem,meg a gyerek körül sem lesz gond a papírmunkával. igaz természetesen vágynék a szép esküvőre,lagzira,de majd ha lesz rá megfelelő összeg,akkor megcsináljuk!

ha ti meg ilyet sem szeretnétek,küldd el az anyóst a fnébe,semmi köze hozzá!

2012. dec. 4. 07:10
 12/13 anonim ***** válasza:
Nálunk is ugyan ez a helyzet. Szülők nem is piszkálnának, de őket is piszkálja a sok okos, katolikus munkatárs. Nem értem az embereket, hogy miért nem mindegy, hogy a másik mit és hogy csinál? Néha hányok már ettől. Én megmondtam nekik, hogy nem fogok azért elkezdeni kapkodni, hogy most a gyerek előtt össze legyünk házasodva. Majd amikor úgy érezzük, hogy itt az ideje, akkor lesz megtartva. Néha rákérdeznek, de alapjáraton már nem ez a téma.
2012. dec. 4. 10:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Igazából ha a család azt kérné vagy szekálnának akkor mondanám h fizessék ki és lesz esküvő. Ha már babát várok akkor miért ne menjek hozzá feleségül is??
2012. dec. 4. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!