Fiús kismamik! Sikerült nevet választani a fütyis babátoknak? Nekünk úgy néz ki, igen!
Legalábbis most tartósan két hete nem változik a neve! :DDDD
23 hkm! :D
Nekem nem volt nehéz dolgom, mivel már évek óta el volt döntve, hogy apa nevét kapja:)
17hkm.
Igen sikerült kiválasztanunk a nevét..mi sem voltunk egyszerű helyzetben,mert nálunk is apának nagyon sok név nem tetszett..viszont sikerült egy nevet úgy találnunk,hogy mindkettőnknek tetszik.Ez a név: Attila.
Ha viszont még is lány lesz,akkor az Adrienn nevet kapja meg :)
17+4 hkm
Nekem is tetszik az Olivér!:)
Egyébként,amikor először terhes lettem,mindenképp lányt akartam,mert azt hittem a fiúnak nem tudunk,majd nevet választani.Kislányunk lett,és neki sikerült nagyon nehezen nevet választani.Végül Petra lett:) Most kisfiúval vagyok 28 hetes,és ha minden igaz Bence babánk lesz:)
Édes apám ükapja is Árpád volt, így eldöntötte, hogy egyik fiát sem fogja így nevezni. Bár nekünk először 2 lány lett, az első neve nekünk is megvolt már a fogantatása előtt.
Fiúneveket is felvetettünk, de talonba tettük. Nem is volt rá szükség, csak a harmadik gyereknél. Akkor viszont olyan nevet kellett találnunk, amit a népes családban soha, semmilyen formában nem szerepelt. Mindhárom gyermekünknek olyan nevet akartunk választani, ami külföldiek számára is kimondható, ki tudja hová veti őket a sors. Én az Olivér Martin neveket javasoltam, és ebben meg is állapodtunk.
Nemes egyszerűséggel OL-nak becézzük. Eleinte furcsa volt, de már megszoktuk. Most 4,5 éves a kisember.
15-ös vagyok
Szóval azt hittük egyedi név lesz, de látom, hogy itt is többen vannak, akik ezt választják ... Zénónak még se hívhattam! :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!