Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit kell vinni a kórházba a...

Mit kell vinni a kórházba a babának és magamnak?

Figyelt kérdés

A csomagra gondolok,állítanám össze.

32hetes

2012. dec. 1. 17:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Korhaz fuggo is mert van ahol kell vinni babaruhat van ahol nem. Nekunk a szuleszno adott listat + a neten rengeteg helyen van ilyen lista.
2012. dec. 1. 17:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Neked: szoptatós melltartó, melltartó betét, eldobható steril bugyi, vastag tena betét, köntös, 2 papucs (külön kell a zuhanyzáshoz), 2-3 elöl gombos hálóing, tisztálkodó szerek. 2 törölköző, egy a kézmosáshoz, amibe pl. látogatók is megtörlik mielőtt a babához nyúlnak, egy a fürdéshez. Evőeszköz, pohár, tányér, szalvéta, zsebkendő, wc papír. Baciölő kendő a wc-hez, vagy papírülőke. Na meg bimbóvédő. Én ezeket ajánlom.

Babának: Hosszúujjú bodyk, rugdalózók. Sok-sok textilpelenka, kifogó amit a pelenkázóra raksz. Popsikenőcs, popsitörlő, pelenka, takaró.

Nekünk ezek kellettek.

2012. dec. 1. 21:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja meg kis kesztyű a kezére, az a karmolás elleni. Az jó, mert elég hosszú körömmel születnek, és nálunk pl. nem engedték levágni a kórházban. Elég csúnyán össze tudják magukat karmolni.
2012. dec. 1. 21:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Kórházba sok-sok textil pelus? Meg takaró?
2012. dec. 2. 11:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, nálunk kellett takaró is, mert a kórházban nem volt! Csak angol pólya, de második naptól már a saját ruhájában kellett lennie. Elég egy kis polár takaró, a kórházakban általában elég jól fűtenek. Textilpelenka kell a büfiztetéshez, a feje alá, a segge alá, amikor tisztába rakod (ne legyen kakispisis a kifogó), sokat hánynak (vagyis inkább buknak) az elején, azzal utána nemszívesen fogod böfiztetni (kicsit büdös is lesz tőle), kell egy tiszta amikor a doki megvizsgálja a kórteremben. Meg nekem is jól jött amikor össze-vissza folyt a tejem. Szóval én 5 db-ot vittem be, nagyon kevés volt, egy nap kétszer vitettem haza kimosni őket. Ez csak jótanács, persze úgy csinálod ahogy akarod. :)
2012. dec. 2. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!