Kismamák! Nektek nem hullik a hajatok?
Szia! Nekem a terhességem eleje óta brutàl módon hullik, pedig azt olvastam pont, hogy dúsulnia kellene. A bànfinak van hajhullàs csökkentö samponja, én azt hasznàlom, de öszintét megvallva nem êrzem, hogy túl sokat segítene...
23+5
Nekem a sógornőm mondta(fodrász),hogy a terhesség alatt nagyon sokat fog romlani a hajam minősége.És semmit sem változott eddig.Egy kicsivel sem hullik jobban mint a terhességem előtt.Inkább azt vettem észre,hogy kezd dúsulni.
Remélem ilyen marad végig :)
17+4 hkm
Szerintem a legjobb, ha frizut váltasz, hosszúból rövidebbre, hogy a súly ne húzza még jobban. Amúgy az emelkedett ösztrogén hormontól inkább dúsabbnak kéne lennie legalább is átmenetileg, meg a körmeidnek is erősödnie kéne, de lehet, hogy még nem tartasz ott. Nekem is csak a 12. hét után kezdődött a sörényesedés. Most a végére viszont ott tartok, ahol elkezdtem. Remélem nem fog kihullani a maradék szülés után sem... :)
Szerintem ne vegyél be rá semmit. Csak ápold rendszeresen, és mondom, talán egy rövidebb frizura jót tenne neki...
Nekem sem volt ilyen gondom terhesség alatt, egy szál nem hullott ki, de szülés után kamatostul... Csomókban hullott hónapokig, végül ez jött be sok más után:
nem olcsó, de borzasztó sokáig elég, és ez végre használt, szinte egyik napról a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!