Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szülésznőnek mennyit adtok?...

Szülésznőnek mennyit adtok? /adtatok?

Figyelt kérdés

SOTE II. fogok 2013 ekején szülni, még nincs szülésznőm, az orvosom fog ajánlani, de csak úgy kiváncsi vagyok, hogy mégis milyen összegek mozognak a szülésznők esetében.A dokim (bár még nem beszéltem erről vele)csak hallomásból hallottam,hogy 80-100 egy szülés, akkor a szülésznőnél mennyi lehet?És ha tegyük fel nincs tarifa, akkor mennyit illik adni a végén?

Írjatok!Tapasztalatok érdekelnének a SOTE II-vel kapcsolatban..27hkm

2012. nov. 30. 18:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ügyeletes szülésznőnél szültem, mivel nagyon elégedett voltam vele 10.000 Ft-ot adtam neki.
2012. nov. 30. 18:30
 2/12 Jégtánc ***** válasza:
Szintén ügyeletesnél szültem,nem adtam pénzt
2012. nov. 30. 18:30
 3/12 anonim ***** válasza:
Fogadott orvosom volt,90-et terveztünk adni neki,kb. annyi egy szülés,de mivel miatta lett császárom,és még csak annyit sem mondott szülés alatt,hogy "mukk",így 50-et kapott.Szülésznőm nem volt,de ő nagyon rendes volt velem a vajúdás alatt,így kapott 15 ezer forintot.Ha fogadott lett volna,és nincs tarifa,akkor 20-at biztos adok neki.
2012. nov. 30. 18:34
 4/12 anonim ***** válasza:
Semennyit.Azért kapják a fizetésüket.
2012. nov. 30. 18:40
 5/12 anonim ***** válasza:

Fogadott szülésznőm 40 e ft-ot kér. Ő vidékről jön be Bp-re.

Előző babánál nagyon elégedett voltam vele, 60 e ft-ot adtam. Igaz, én orvost egyik szülésemnél sem láttam, csak őt. Ő varrt is.

2012. nov. 30. 18:58
 6/12 anonim ***** válasza:
Fogadott dokink volt, de szülésznőt nem lehetett választani. Mivel nagyon elégedettek voltunk vele, így mi 20.000 Ft-ot adtunk.
2012. nov. 30. 19:49
 7/12 anonim ***** válasza:
szülésznő semmit sem kapott, doki 20.000-et, nővérkék egy kisebb csomagot 3000 ft értékben amiben volt kávé, cappucino, tea, bon bon.
2012. nov. 30. 19:59
 8/12 anonim ***** válasza:
SOTE II-n szültem ideén tavasszal, fogadott szülésznővel. Megkérdeztem tőle, hogy mennyit szoktak adni, (csak hogy ne kerüljek kellemetlen helyzetbe) Ő azt mondta, 40.000-et. Nagyon meg voltunk vele elégedve, hihetetlen kedves volt és rengeteget segített.
2012. nov. 30. 20:34
 9/12 anonim ***** válasza:
Sote IIn fogok szulni, valasztottunk szulesznot de nem kerdezzuk meg mennyit ker. Valoszinu sokat fog segiteni, 50e-ig tervezzuk.
2012. nov. 30. 22:31
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat lányok! :)

Kedves 8-as!Kinél szültél?Milyen volt a szülés?

A szülészet?Hogy zajlott ez az egészHa van időd kérlek mesélj!

2012. dec. 1. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!