Második, vagy többedik babát váró kismaik, nektek is sokkal nagyobb apocakotok, mint az előző terhességnél?
mi a harmadikat várjuk de az elsővel volt a legnagyobb pocakom harmadikkal meg a legkisebb
39 hetes kismama
Mi a másodikat várjuk, de az elsőval már félidőben (4-5 hónapos babásan) azt kérdezgették, hogy mikor megyek szülni, mert már akkor olyan nagy volt a pocakom. A végén pedig, hogy hányas ikrek lesznek...
Szóval nem feltétlenül a terhesség száma határozza meg a pocak méretet! :)
Szerintem...
Én is a másodikat várom. Nekem most valahogy később kezdett el látszani is meg nőni is, de az utóbbi 2-3 hétben rohamosan annyit nőtt, hogy akkora mint a barátnőm pocija aki pedig már 35 hetes...és én még csak 30 vagyok..
szóval én is aggódom, hogy hova fog ez még "fejlődni" illetve nekem is ez van már most, hogy nem jó feküdni sehogy se, légszomjam van, a bordám fáj stb. Pedig az első terhességemmel ez csak úgy a 37.héttől jelentkezett...
Kitartás neked!! És szép szülést!
Én a harmadikat várom.Az elsővel óriási volt,egészen hátulról jött.A másodikkal alig-alig.Most megint nagy,de nem akkora (szerintem),mint az elsővel.
Ne ess kétségbe,minden rendben lesz.Lélegezz mélyeket,és lassan ,kényelmesen csinálj mindent,pihenj többet,akár óránként ,ha úgy esik jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!