Miért nem születik már meg? Most már örökre terhes maradok?
Ne idegeskedj, bár tudom, nehéz ezt a tanácsot megfogadni.
3. kislányomnál nov. 29 - re voltam kiírva, és dec. 18 - án indítottak... Ez extrém eset, végig mondtam a dokimnak, hogy szerintem később volt a fogantatás, mert egy ciklusom volt a teherbeesés előtt (12 hósak voltak akkor az ikreim, és csak a szoptatás teljes befejezése után jött meg először. Szóval én mondtam, hogy bár febr 22 - én jött meg, de ez volt az alső menzeszem az előző szülés óta, lehet, hogy a ciklusom még nem állt helyre, és különben is aköv asadékes mensi már 6 napja késett, amikor a teszt még csak nagyon halvány pozi volt. Végig tudtam, hogy el vagyok számolva, kisebb a terhességem (AFP - m is rossz lett), senki nem foglalkozott vele. Időközben annyit értem el, hogy a nov 29 et átírták a kiskönyvbe dec 4 - re.
Amikor indítottak dec 18 - án, akkor is nagyon nehezen lett meg, de nem viselte magán a túlhordott babák jegyeit.
Na mindegy, a lányeg, hogy lehet, te is el vagy számolva, gondolkozz ezen, én már nagyon ideges voltam a végén, pdeig hinnem kellett volna magamban,de el voltam bizonytalanodva.
Bocsi az offért, de kedves 2. válaszoló, az én kislányom is dec. 18-án született. Neked melyik évben?
Kedves kérdező! Lehet, hogy tényleg később volt a fogantatás, mint a "könyvben". Ne aggódj, még egy baba sem maradt bent :)
pff .-))
engem anno a 3ik gyerekkel dec 24re irt ki a doki és feküdjek is be aznap
a fenét mondtam -- jó akkor 27-én, akkor sem mentem be hanem csak jan 1-éjjel mikor indult a szülés
41 hetesen született meg a számítás szerint amúgy 40 hét a neonatologusz szerint
azért imádkoztam h csak ne akkor csak ne akkor utána meg azért h ne újévkor
jan 2 lett :-)
de az első kettő is 41 illetve 42 hétben született meg :-)
a számítás szerint de őket is elszámolták 1-2 héttel
én nem hagynám h indítsanak ha amúgy minden rendben van odabent :-)
Köszönöm a bíztatást lányok! Hát kíváncsi leszek, hogy holnap hogy állunk. Amúgy nem értem ezt az elszámolósdit, mert én fogamzásgátló letétele utáni első hónapban megfogantam úgy, hogy menszesz után 5 nappal kezdtünk próbálkozni, akkor aztán egy hétig minden nap nyomtuk, utána meg már nem kívántam, és sikerült is megfoganni, szóval nem tudom, mit számoltak el ezen, mert kb percre pontosan be van lőve... De persze a természet nem úgy működik, mint a doki tárcsája, én ezt értem, de a párom már nyaggat, hogy feküdjek be már holnap, de én nem szeretnék. Inkább megvárnám itthon, hogy meginduljon, vagy ha már be kell feküdnöm, akkor vasárnap, amikor a doki mondja. Jajj megy a körömrágás ezerrel ám! :D
Majd megírom, mi volt!
Szép babavárást nektek!
Megy a drukk:D Írj ha van vmi:)
kétlányos 17hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!