Ha eszünk valamit, a babához milyen gyorsan érnek oda az ízek?
Hát ez nagyon jó kérdés.Erre én is kíváncsi lennék.
Gondolom azért kérdezte ezt a kedves kérdező mert olvasni itt-ott olyat hogy már érzi az ízeket és hogy most kifinomultabb az izlése mint amikor megszületik stb.-stb.Én is hallottam már erről.
Második vagyok.
Dehát erről valamilyen kis filmecskét is láttam hogy ha a mama keserűbb valamit evett akkor teljesen másképp reagált mint amikor édeset.De én nem mondom hogy nincs igazad.Butaságot meg nem akarok bizonygatni.Csak feltételezés és kíváncsiság.Amúgy köszi hogy válaszoltál!:-)))
En azt olvastam, hogy valoban az izlelobimbokon keresztul erzi, megpedig ugy, hogy az erosebb izek erzodhetnek a magzatvizben, azt hiszem, hogy talan az edes, csipos, keseru. Es ott azt irtak, hogy 1-2 oran belul.
Hogy ez mennyire igaz, azt nem tudom.
Előzőnek: ó te jó ég! ha te répát eszel, akkor a pisidnek répaíze van? ne hülyéskedj már! attól hogy a pici megissza a pisis magzatvizet még nem fogja érezni a csokitorta ízét, ha azt ettem előtte! A pocija meg nem a puffasztó étel ízétől, hanem az abban található enzimektől fáj! Különben mindegy, gondolj amit akarsz, a biológia óráról is, látom nem lehet veled alkudozni:) legyen: a gyerek kb 1 óra múlva érzi a rántott hús ízét, jó étvágyat!
Boldog babavárást és minden jót csajok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!