13+3 vagyok. Néha nyilallásokat (vagy kisebb gorcsoket) érzek a hasamban a szeméremdomb felett. Mitol lehet?
En pont ma vagyok 13 hetes es en is erzek nyilalasokat, kisebb 'gorcs' szeru erzeseket, sot ha hirtelen fordulok az agyban akkor belnyilal a szemeremdombom felett. Ha tusszentek akkor is ossze kell gornyednem mert maskent erzem a huzodast es nyilalast. Szerintem nyulnak a mehszallagok, tagul a mehunk. Legalabbis en ma voltam uh-n delelott es az egvilagon semmi gond nincs sem a babaval sem a mehemmel. Ott kapalozott, tatogott a kis draga. Szoval nem hiszem, hogy gond lenne mert akkor biztosan latott volna valamit a doki. Holnap is mennem kell uh-ra es ra is fogok kerdezni.
Boldog babavarast!
Elso valaszado vagyok. Rakerdeztem a dokitol ma es azt mondta termeszetes ugyhogy semmi okunk aggodalomra. No a mehunk es termeszetes, hogy neha erzunk feszito, kellemetlen huzodasokat. Volt idom elbeszelgetni vele mert majdnem 40 percig probalta a baba mereteit levenni uh-n. Lusta volt ma nagyon a picim nem akart ugy mozdulni ahogy a doki akarta. :) De minden eredmenyunk jo lett, nagyon alacsony a kockazat a down korra.
Boldog babavarast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!