Tippelnétek nekem is? Hét, nem +kg? 60ról indultam
2012. nov. 29. 12:28
11/24 anonim válasza:
Moira teszel fel képet a pocakodról? !!
12/24 anonim válasza:
Moira szerintem biztos kicsit túlzol :) nem hiszem h ekkora pocid van 18 hetesen....
nem olyan kicsi ez a pocak amúgy szerintem :) és formás!
13/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a dicséreteket :)
2012. nov. 29. 15:00
14/24 anonim válasza:
Így mentem szülni 38 hetesen: [link]
15/24 anonim válasza:
szerintem ebben semmi extrém nagyság nincs :)
de a mostani milyen ?
16/24 A kérdező kommentje:
Szerintem meg szép nagy :) Nekem soha nem lesz ekkora, amit nem is bánok, így is néha nehéz a pihenés stb, pedig egyátalán nem nagy a pocim. Mi lenne ha ekkora lenne?! :O
2012. nov. 29. 15:24
17/24 anonim válasza:
Ez a mostani, 18 hetes pocakom: [link]
18/24 anonim válasza:
19/24 anonim válasza:
köszi a képeket moira! csak kivi voltam...én is babát várok újra...remélem nem fogok szétdurrani a végére...nem szeretnék óriási lenni :S meglátjuk...
20/24 anonim válasza:
amúgy nem Te nem tartasz attól h bmi nagy lesz a pocakod és esetleg kirepedezik vagy nem megy majd vissza rendesen ?
nekem ez a félelmem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!