Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pár napja napi szinten, több...

Pár napja napi szinten, több órán át is görcsöl a hasam alja 36 hetesen! Mit jelenthet? Másnak is volt ilyen?

Figyelt kérdés
orvoshoz hétfőn tudok menni,de kezd eléggé aggasztani!magnéziumot is szedek napi 3x1-et,de nem használ már semmit és ez biztos,hogy nem jóslófájás,mert nem csak pár másodpercig tart!van,hogy egy órán keresztül is görcsölget,utána pár óra szünet és megint kezdi!sokszor érzek feszítést is odalent,a hasam alján...a baba már befordult!mi lehet ez?
2012. nov. 28. 17:11
1 2
 11/15 kittycica1987 ***** válasza:
Nem lesz koraszülött nyugi! Másnak vissza tartják ha baj van a 24. héttől is! Neked meg csak 2 hét kb hogy ne legyen az :) Ezt tuti kibírjátok egyben :)
2012. nov. 28. 19:59
 12/15 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

én is 36. hétben járok, nekem is 3100-as az értékem. Én is érzem este, meg reggel ezeket a görcsöket. Ezek jóslók, és szerintem a front miatt. Én mondjuk nem bánnám, ha beindulna lassan:D Nekem 3. baba, van már 2 kisfiam.

Ne izgulj, ez teljesen normális. Tudja az a baba mikor kell jönni! nem lesz semmi baj!

2012. nov. 29. 09:13
 13/15 A kérdező kommentje:
ma voltam a védőnőmnél és elmagyarázta,hogy milyennek kellene lennie a jóslónak,ezáltal megerősített benne,hogy ez nem az!ami nekem van,az kb. 4 órán keresztül is eltart... ő szerinte a baba csúszik egyre lejjebb,próbál beilleszkedni a helyére minél jobban...még kb. 4 napot bírjak ki,aztán hétfőn megyek dokihoz,majd ő is mond valamit,de azt mondta a védőnőm,hogy ne lepődjek meg,ha befektetnek a kórházba,mert a bokám is iszonyatosan be van már dagadva a vizesedéstől... :(
2012. nov. 29. 09:19
 14/15 anonim ***** válasza:
Szegény! Akkor pócold fel a lábad, úgy pihenj addig is.
2012. nov. 29. 09:44
 15/15 A kérdező kommentje:
nah voltam tegnap orvosnál!minden rendben!azt mondta,hogy már nem kell aggódnom a görcsök miatt...a baba feje másfél hete nem nőtt semmit ugyan!35+5 naposan,tegnap:ugyanúgy 87 mm volt,mint 33 hetesen,de azt mondta,hogy ne aggódjak emiatt,mert a kislányok amúgy is kisebb buksival születnek,mint a fiúk!súlyra 2900 grammot becsült!méhszájértékem pedig C2100 volt...legközelebb jövőhét hétfőn megyek megint!szerintetek 36 hetesen jó a 2900 gramm neki súlyra?
2012. dec. 4. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!