Az utolsó menstruáióm október 20. án volt meg,28naposak a ciklusaim. Azóta sem jött meg, van 4 + terhességi tesztem, az 5. egy ClearBlue teszt ami azt is kiírta, hogy kb 5-6hetes terhes vagyok. És a dokinál pedig a laborteszt negatív?
Már most nem tudok hason aludni,mert fájnak a melleim. Szédülök 2hete, és néha /naponta 2-3alkalommal/ tompa szúró érzést érzek a petefészkeimnél.
Mi lehet ilyenkor?
Nyugi, nem lesz semmi baj és egy egészséges Picúr születik majd Júliusban? Vagy augusztus?
Amúgy a 12. hét után is parázni fogsz (tapasztalat :D)
Egyébként rákérdeztél telefonon a 9. kerületi rendelőre? Remélem nem mentél el potyára miattam...
Tavaly még tényleg rendelt a doki.
Igen, rájuk telefonáltam, azt mondták a doktor úr, már csak régi éppen szülés elött álló pacienseket fogad.
Végül a mi kerületünkben mentem el egy doktor úr-hoz. Elvileg Augusztus 4.ére vagyok kiírva :)
Tudom,hogy végig aggódni fogok, de most ez a tudatlanság, az hogy hormonokat kell szednem elég elbizonytalanító ...
De reményt ad, ha nem látna reményt a doki, nem is gratulált volna
Huhhh akkor jó. Ne izgulj, biztosan Veletek marad a kis Picúr, ha már ennyire megváratott Titeket :)
Spontán jött össze egyébként? Változtattál valamit? Szedtél valamit?
Gratulálok kismami :)
Normális, hogy még csak petezsákot látott, nekem a 7. hétben mondták, hogy van szívhang. Addig arra gondoltam, hogy legalább jó helyen tapadt meg, nem méhen kívül! Szóval mindig van minek örülni, és jöhet a következő kis aggodalom :) Erről szól a terhesség a boldogságon túl :)
Ne aggódj a hormonok miatt, az inkább elővigyázatosság, mint gond :) Ahogy mondani szokták, a szükséges plusz :)
Boldog babavárást és sok egészséget!
Annyi változott akkor az életvitelemen, hogy kaptam a férjemtől 2 pici kutyát, és így nem is volt időm,és lehetőségem annyit görcsölni a baba kérdésen, hiszen ott voltak a kutyusok, akik kitették a szabad időmet. Akikről gondoskodnom kellett, és akiknek átadhattam a teljes szeretetemet. És akkor még olyan munkahelyem volt ami teljes anyagi biztonságot jelentett, s ezáltal a stressz is minimalizálódott az életemben!
Igaz sajnos azóta elvesztettem a munkámat, mert bezárták a munkahelyemet.
Igen próbálom szükséges rosszként megélni :)
Nagyon szépen köszönöm a biztatást :)
Igyekszem nagyon odafigyelni magamra, és a picire is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!