Neked hány hetesen írták azt az ultrahang papírodra, hogy koponya a bemenetre illeszkedve, vagy valami ilyesmit?
Figyelt kérdés
Ez azt jelenti hogy már közeleg a szülés?2012. nov. 28. 13:29
1/5 anonim válasza:
Nekem 36 hetesen, és pont a 41. hétre született. Szóval én még túl is hordtam. De ez nem jelenti azt, hogy neked nem a közelgő szülést jelzi. Hány hetes vagy?
Könnyű Szülést!
1 hetes kisfiú anyukája
2/5 anonim válasza:
a 37-38 heti első NST utáni vizsgálaton.
úgy hogy:
a koponya lazán illeszkedik a bemenetre.
fundus: xy/4 ( ilyenkor van a legmagasabban a méh teteje)
és semmit nem jelent,mert nekem még szülés előtt egy órával is magasan volt a baba feje,
41 hét 1 napján született a kis huncut.
és indítani kellett,szóval semmit nem jelent...
3/5 anonim válasza:
30.héten.
Nem azt jelenti,a babácska lefelé van,fej végű.
4gydrmekes 39hkm.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a álaszokat. még csak 34 hetes vagyok, nemsokára megyek majd ultrahangra, és hallottam hogy van akinek már ilyenkor ráírják a papírjára, ezért érdekelt :)
2012. nov. 28. 13:45
5/5 anonim válasza:
Nekem pont a múlthéten írták ezt. :D
32 hetes UH-on voltam,és akkor mondták.
33+2 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!